(FOTO) Ves svet se je zaljubil v ljubkega dečka iz filma, a nihče ni slutil, kako težko je bilo njegovo življenje

D.Ži
26.08.2022 09:18

Cena slave je včasih zelo visoka. Eden najbolj prikupnih otroških igralcev se je dolga leta soočal z depresijo in anksioznostjo. Medtem je odrasel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriški igralec Jonathan Lipnicki je svetovno slavo dosegel z vlogo prisrčnega dečka v uspešnici Mišek Stuart Little, danes pa ga le še težko prepoznamo. Odrasel je.

Profimedia

Danes 31-letni Jonathan je zaslovel pri komaj šestih letih, v filmu Jerry Maguire leta 1996, v katerem je zaigral z Renee Zellweger in Tomom Cruisom, tri leta kasneje pa je dobil glavno vlogo v filmu Mišek Stuart Little.

Že nekaj časa ga nismo videli na filmskih platnih ali v javnosti nasploh, ostaja pa aktiven na družbenih omrežjih.

Profimedia

Na svojem profilu na Instagramu, kjer mu sledi skoraj 150 tisoč ljudi, pogosto deli nove fotografije, na katerih seveda ni več videti tako kot v otroških letih, a oboževalcev mu ne manjka.

Profimedia

Ob igralski karieri se je Jonathan ukvarjal tudi z borilnimi veščinami in humanitarnim delom, a je za njim tudi težko obdobje, saj se je po snemanju filmskih uspešnic dolgo boril z anksioznostjo in depresijo. O tem je odkrito spregovoril v začetku tega leta v intervjuju za TooFab.

Profimedia

"Dolgo sem se zdravil, ker sem imel težave z anksioznostjo in depresijo. Nisem vedel, kako se bo moje življenje končalo, in to je bila najnižja točka, ki sem jo dosegel," je izjavil.

Profimedia

Na družbenih omrežjih je razkril tudi, da so ga v šoli ustrahovali, da je doživljal napade panike, kljub temu pa želi vse spodbuditi, da sledijo svojim sanjam.

Profimedia

"Neverjetno, kako zlobni so lahko ljudje v najstniških dneh. Hvala vsem za podporo. Rad vas imam in upam, da to kaj pomaga," je nekoč zapisal na Instagramu.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta