Lahko jo srečate na avtobusu: Po upokojitvi Miša Molk ne vozi več avtomobila. Kaj je naredila z njim?

D.Ži
09.09.2024 09:46

Ker živi v centru prestolnice, ga je nasploh uporabljala zelo malo. Za revijo Lady je razkrila, kako je videti njena nova mobilnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miša Molk je 6. septembra praznovala 70. rojstni dan. Vse najboljše!
Robert Balen

Lepo poletje je za Mišo Molk, ki je 6. septembra praznovala 70. rojstni dan, čestitke še vedno dežujejo. "Razveselili ste me s čestitkami, nagradili s poljubi in objemi. Me posedli med razkošje barv in vonjav; me nahranili z ljubeznijo in s pozornostjo. Hvala vsem, ki ste mi zaželeli lepo praznovanje in mi dali polet za naslednje desetletje," se je zahvalila za lepe želje. 

Čeprav je legendarna televizijka že nekaj časa upokojenka, ji dolgčas ostaja tuj. Če sledite njenim objavam na družbenih omrežjih, potem veste, da se ji vedno nekaj dogaja. Zavzeto bere, uživa v naravi in se povezuje s svetom. Rada potuje, a mora svoje poti skrbno načrtovati, saj se je poslovila od svojega jeklenega konjička. Živi v središču prestolnice, zato je skozi leta avtomobil uporabljala le malo, zdaj pa ga sploh nima več. "Že dve leti sem brez avtomobila. Odločila sem se, da ga ne potrebujem. Živim v mestu, tam je stal, na Vegovi ulici. Dala sem ga hčerki Uli, je pa star avto, in dokler bo delal, bo delal. Zdaj sem brez. Prevoz si vedno uredim, vprašam in se nekako znajdem. Po mestu pa se vozim s kolesom, tudi z avtobusom se mi ni težko voziti," je za revijo Lady povedala upokojena prva dama TV Slovenija. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta