Nekdanjo ženo slavnega dirkača zasačili z drogo, grozi ji do sedem let zaporne kazni

N.S.
23.03.2023 11:04

Jessico Michibata, 38-letno manekenko in nekdanjo ženo dirkača formule 1 Jensona Buttona, so na Japonskem aretirali zaradi domnevnega posedovanja ekstazija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko sta bila še srečno zaljubljena.
Reuters

V Združenih državah Amerike živečo Japonko, ki so jo otoški mediji nekoč poimenovali "nekronana kraljica formule 1", so pridržali v Hotelu v Tokiu. Policijo so o tem obvestili cariniki, potem ko so v paketu, ki naj bi ga dostavili v njeno hotelsko sobo, našli ekstazi. Poleg Jessice Michibata, ki vse obtožbe zanika, so aretirali še eno osebo. Če bo nekdanja žena Jensona Buttona na koncu spoznana za krivo, jo čaka zaporna kazen, glede na japonsko strogo zakonodajo okoli prepovedanih substanc pa bi v zaporu lahko prebila do sedem let.

Michibata in Button sta se spoznala leta 2008 v hotelskem baru v Tokiu, zaročila sta se na valentinovo leta 2014, Britanec jo je zasnubil s 250 tisoč evrov vrednim prstanom. Decembra istega leta sta se na Havajih poročila, a zakon ni trajal dolgo. Novica o ločitvi je prišla že naslednje leto, Buttonov tiskovni predstavnik pa je takrat povedal, da sta se razšla sporazumno.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta