Umrl eden najbolj znanih in cenjenih kuharjev na svetu

D.Ži
01.10.2020 10:05

Potem ko ga je Kanadčanka obtožila posilstva, se je sloviti Taku Sekine zaprl med domače štiri stene.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pariški kuharski zvezdnik Taku Sekine, eden od najbolj znanih kuharjev na svetu, je ta teden storil samomor. Dočakal je le 39 let in bil lastnik cenjenih restavracij  Cheval d’Or in Dersou. V Franciji so ga  obtožili posilstva. Ženska trdi, da jo je spolno napadel v njenem stanovanju. Kanadčanka Bonnie Peters ga je javno obtožila že avgusta. Takrat je na Instagramu opisala domnevne dramatične dogodke. 


Z družbo naj bi nekega večera prišla v Sekinovo restavracijo in nato obiskala še drugo. Na koncu večera so njeni prijatelji kuharja povabili, naj se jim pridruži v njihovem skupnem stanovanju. Petersova pravi, da je že spala, ko jo je v nekem trenutku prebudil Sekine, ki je legel v njeno posteljo in od nje pričakoval spolni odnos. Nagnala ga je iz postelje, a se je vrnil ves agresiven. Poskusil jo je posiliti. Na pomoč je morala poklicala prijatelje, ki so Sekina nagnali iz hiše. 


Po njegovem samomoru se je oglasila kuharjeva žena Sarah Berger, ki pravi, da so ga ubili mediji. Z njimi je obračunala na Instagramu.


Pravi, da smrt njenega moža ni naključje in da si je življenje vzel zaradi hude depresije, ki jo je sprožil javni linč. Meni, da so mediji in nekateri posamezniki njegov ugled popolnoma uničili in to brez ene same uradne prijave. Taku, ki je živel za kuhanje, se je za dva meseca zaprl v stanovanje. "Mediji so trdili, da je pobegnil na Japonsko, on pa Francije ni nikoli zapustil. V njem je bila globoko ukoreninjena japonska kultura, ki veleva branjenje časti z življenjem. Žal so njegovega uničili trači, anonimni komentarji in klevete. Uspelo vam je uničiti strastnega človeka, moža in očeta polnega ljubezni." pravi pretresena žena.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta