V neugledni četrti, leto po izginotju, našli dezorientirano žensko, ki jo poznate z reklam

D.Ži
14.10.2020 12:55

Kaj se je zgodilo z nekoč tako uspešno Eloiso Pinto Fontes, v tem trenutku nihče ne ve, kot tudi ne, kako je iz New Yorka pristala v brazilski faveli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Manekenko, ki je krasila naslovnice revij, kot sta Elle in Grazia Glamour, ter bila zaščitni obraz reklamne kampanje hiše Dolce&Gabbana, so našli povsem dezorientirano. Tavala je po brazilski faveli. Našli so jo šele leto dni po tem, ko je skrivnostno izginila v New Yorku. 26-letno Brazilko Eloiso Pinto Fontes so našli v faveli  Morro do Cantagalo u Rio de Janeiru 6. oktobra. Kot pišejo lokalni mediji, je bila povsem brez orientacije.


Policija jo je prestregla po prijavi, da po faveli že več dni hodi neznana ženska. Ko so pogledali v njen nahrbtnik, jih je pričakalo presenečenje. Ob dokumentih so tam bile tudi pogodbe z modnimi agencijami, s katerimi je sodelovala, in priporočila mednarodnih fotografov. Nazadnje so jo videli lani v New Yorku, kjer je živela in delala. To ni bilo njeno prvo izginotje. Že leto prej pet dni ni nihče vedel, kje se nahaja, nato pa so jo našli 30 kilometrov od Manhattna. Njena sicer uspešna kariera se je nato povsem sesula. 

Fontesova je med letoma 2014 in 2016 bila poročena z rusko-romunskim manekenom Andreo Birleanujem, ki je zaradi nasilništva prišel na zelo slab glas. Par ima tudi hči, nad katero ima skrbništvo on. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta