(VIDEO) Damjan Murko iz karantene sporočil, da je staknil koronavirus

D.Ži
13.10.2020 10:41

Spletni sledilci najbolj znanega slovenskega samopromotorja ugibajo, ali jih ta morda vleče za nos.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Oboževalci v hudih skrbeh. Damjan Murko, štajerski, no, slovenski slavček je preko svojega uradnega Instagram profila sporočil, da se je tudi on okužil z novim koronavirusom. Razprava o tem, ali je najbolj znani slovenski samopromotor resnično staknil okužbo ali pa le na zelo predrzen način svoje sledilce vleče za nos, je v teku. Vsekakor pa Damjanu vsi želijo, da bi še naprej ostal zdrav. 


"Tudi sam sem zbolel za novim koronavirusom. Počutim se dobro, žal mi je samo to, da nekaj časa ne bom s svojo družino, s svojimi prijatelji in posledično seveda tudi z vami, dragi moji oboževalci in oboževalke. Polagam vam na srce, držite se vseh ukrepov, bodite lojalni med seboj, upoštevajte vsa priporočila, kajti zdravje je naše največje bogastvo. Skupaj smo večji, skupaj smo močnejši in skupaj bomo premagali tudi to," je iz karantene sporočil estradnik, ki mu sledi več kot 13.000 ljudi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta