(VIDEO) Helena Blagne pela za naše izseljence v Avstraliji, gledalci pa so na posnetku opazili nekaj povsem drugega ...

D.Ži
19.02.2024 09:50

Globoko ganjena in vesela se je naša pevska diva odzvala povabilu v Avstraliji živečih Slovencev. Po nastopu si je privoščila nekaj razvajanja na eni najbolj znanih plaž na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Vsekakor sem ena izmed redkih slovenskih glasbenikov, ki neutrudno obiskuje rojake po svetu," pravi Helena Blagne.
Profimedia

Helena Blagne rada potuje, a potovanje v Avstralijo je zanjo vedno nekaj posebnega, sploh če jo tja povabijo slovenski izseljenci. Že večkrat je nastopila za naše rojake, ki so si življenje ustvarili v deželi "tam spodaj", letos jim je s petjem in svojim neprekosljivim šarmom polepšala slovenski kulturni praznik. Povedala je, da se poslušalcev še zmeraj najbolj dotakne njena zimzelena uspešnica Moj dom, v kateri poje o slovesu od domačije. V Sydney je Helena pripotovala z dopusta na Tajskem, ki jo je prav tako obiskala že večkrat. Na daljavo se je oglasila tudi za slovenske medije, s svojimi spletnimi sledilci pa je delila utrinek, ki je nastal na sloviti plaži Bondi.

Tam se je udobno namestila v enem od obmorskih lokalov, posnela lep razgled, se zapeljivo nastavila objektivu, pozorni sledilci pa so opazili, da si je naša diva privoščila tudi zelo cenjeno morsko specialiteto. Pred njo se je namreč na mizi nahajal krožnik ostrig. Gre za zelo cenjene školjke, ki veljajo tudi za afrodizijak.

Morski okus je poplaknila s kozarcem belega, očitno ravno prav ohlajenega vina. V zelo sproščeni in poletni podobi se je Helena zdela kot podoba iz raja. Tudi brez dramatično naličenega obraza in instagramovskih filtrov je skoraj nemogoče verjeti, da bo pevka maja dopolnila 61 let. Morda k njeni mladostnosti nekaj prispeva tudi njena velika ljubezen do življenja in sebe. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta