(VIDEO) Poln kufer Evrovizije! Denis pred kamero spakiral za Malmö, a v njegovem kovčku je tudi marsikaj nenavadnega

Za.B Za.B
30.04.2024 12:54

Zavarovanje, vitamini, morska zvezda, sončna očala, smrečica, potovalna zobna ščetka, zlati čeveljci, ptičja kletka ... ta večerovec ima zelo nenavadne potovalne navade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Denis je spakiral kovček za Pesem Evrovizije v Malmöju. Ampak ... na katerem planetu pravzaprav poteka ta prireditev? 
Alen Rojht

Poln kufer vsega! In Evrovizije! Večerov novinar Denis Bende Živčec se odpravlja v švedski Malmö, na svojo že 11. Evrovizijo. Ker ste ga po družbenih omrežjih bojda zasuli z vprašanji o tem, kaj bo vzel s seboj, se je odločil sredi svoje rožnate dnevne sobe odpreti svoj evrovizijski kovček in pokazati, brez česa si potovanja ne predstavlja. Se nam samo zdi, ali ima ta večerovec nekoliko nenavadne potovalne navade?

Oglejte si video ... 

Odgovorno je poskrbel za sončna očala, zavarovanje, potovalni komplet za nego zob, vitaminska razpršila in celo za sladko presenečenje za Raiven - ki ga je vmes sicer sam pojedel, zato mora nabaviti novega - a mnogi predmeti v njegovem evrovizijskem kovčku so, milo rečeno, nenavadni. A pripravljen je na odhod. Srečno, Denis! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.