Drzen rop: "Ustavila sem se, da bi ženski, ki sta mi sledili, šli mimo. Nisem opazila, da je moja torba odprta"

Va
07.08.2024 15:38

Oškodovanka je po obisku hrvaške prestolnice na facebooku pozvala k previdnosti, predvsem tiste, ki potujejo sami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zagreb
Profimedia

Kako je v središču Zagreba nič hudega sluteč ostala brez denarja in tudi plačilnih kartic, je objavila, da bi podobno slabo izkušnjo prihranila še komu. Zlasti, pravi, naj bodo pazljivi tisti/tiste, ki potujejo solo. 

"Medtem ko sem hodila po stopnicah (Zakmardijevih, op. a.), da se mi odpre panoramski pogled na mesto, je moj denar izginil," je potožila. 

Pravi, da sta se za njo nenadoma pojavili dve ženski in ji začeli slediti. Misleč, da sta turistki kot ona, se je ustavila, da bi ju spustila mimo. Namesto tega sta se začeli pretvarjati, da sta utrujeni, je opisala, sama pa je nadaljevala pot. Vmes ji je ena od dveh, kratkih svetlih las in z očali, "slučajno" stopila na nogo, se opravičila, nato pa sta se neznanki oddaljili.

Okradena niti ni opazila, da je njena torba na široko odprta, dokler je ni opozorila mimoidoča. Ostalo ji je le še to, da je rop prijavila na policijski postaji, je objavil Dnevnik.hr.      

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta