Ekskluzivne ugodnosti in doživetja, povezana s Premium bančnimi storitvami

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
15.12.2022 00:00

Nova KBM se uspešno prilagaja spremenjenim navadam strank in najsodobnejšim trendom na področju vrhunskih bančnih storitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Najzahtevnejšim strankam je tako na voljo Paket Premium, ki združuje Premium storitve za dnevno upravljanje financ in osebno obravnavo na najvišji ravni, zaradi česar si je prislužil nadpovprečne ocene zadovoljstva strank. Te cenijo predvsem celovitost ponudbe, ki vključuje strokovne storitve osebnega bančnikaprioritetno obravnavo, sklepanje poslov na daljavo, brez čakalnih vrst, ter večjo zasebnost v ločenih poslovnih prostorih. Ker so v Novi KBM predani visokim ciljem svojih Premium strank, dodatno vrednost paketa predstavlja še letno 360-stopinjsko finančno načrtovanje z izdelavo poročila in finančnega načrta, kjer vam osebni bančnik nudi podporo s pomočjo ekipe strokovnjakov za naložbe v vzajemne sklade, borzno posredništvo in zavarovanja.

Osebni bančniki so Premium strankam na voljo na 29 lokacijah po vsej Sloveniji, z možnostjo vnaprej dogovorjenih sestankov v poslovalnici ali na lokaciji po lastni želji, prek video klica ali drugih sodobnih elektronskih poti. Osebni bančnik je stranki na voljo vsak delavnik med 8. in 20. uro.

Del Paketa Premium je tudi kartica Visa z lastnostmi Platinum Visa kartice. Z njo so Premium strankam na voljo posebne ekskluzivne ugodnosti pri skrbno izbranih partnerjih.

Ponudba Paketa Premium Nove KBM torej presega vrhunske bančne storitve, saj jih povezuje z zanimivimi zgodbami in edinstvenimi doživetji. Po priljubljenosti izstopajo dogodki, ki so povezani s kulinariko in z zdravim načinom življenja. V sodelovanju z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so Premium strankam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na MasterClass kulinaričnih delavnicah, druženja na vrhunskih kulinaričnih dogodkih in osebna srečanja s chefi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.