Energija plus: dobavitelj energije, ki svojim odjemalcem nudi številne ugodnosti in gleda v zeleno prihodnost

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
11.12.2023 00:00

V času nenehnih sprememb na energetskem trgu, ko se cene energentov neprestano spreminjajo, je ključno imeti zaupanja vrednega dobavitelja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Takšnega, ki svojim odjemalcem ne zagotavlja le zanesljive dobave, ampak celovito oskrbo in različne dodatne ugodnosti. Energija plus, vodilni dobavitelj električne energije, zemeljskega plina in ponudnik celovitih energetskih rešitev, stopa korak naprej s svojim lojalnostnim programom Moj PLUS in gospodinjskim odjemalcem omogoča, da s koriščenjem njihovih ugodnosti dodatno prihranijo.

Vse gospodinjske odjemalce Energije plus vabijo k včlanitvi v brezplačni lojalnostni program Moj PLUS, kjer so z zbranimi točkami deležni popusta pri plačilu računa za dobavljeno energijo ali popusta pri nakupu trgovskega blaga. Prav tako člani programa uživajo v številnih ekskluzivnih ponudbah. V tem prazničnem času člane še dodatno razveseljujejo z možnostjo aktivacije dodatnih 500 točk. Izkoristite priložnost! Izpolnite obrazec tukaj in pridobite dodatne točke.

V Energiji plus so zavezani k trajnostnim praksam ter aktivnemu sodelovanju v razvoju energetskih rešitev, ki prispevajo k zmanjšanju vpliva na okolje. Svoje odjemalce nenehno spodbujajo k varčevanju in racionalni rabi energije. Na njihovi spletni strani je na voljo brezplačna knjižica z nasveti, kako varčevati z energijo in prihraniti. Hkrati pa s storitvijo Zlata ura svojim gospodinjskim odjemalcem v določenih terminih omogočajo do 50% cenejšo elektriko kar trikrat na teden po minimalno dve uri.
Shutterstock

Energija plus ni le zanesljiv dobavitelj energije, temveč so predani tudi trajnostnemu razvoju in skupnosti, v kateri delujejo. Kot družbeno odgovorno podjetje podpirajo številne organizacije in društva, večino donatorskih sredstev pa namenjajo humanitarnim projektom oziroma tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Tako so naredili tudi ob letošnji naravni ujmi, kjer so na žalost bili prizadeti tudi njihovi odjemalci. Podprli so predlog Ministrstva za okolje, podnebje in energijo in tako vsem poplavljenim gospodinjstvom od avgusta naprej električno energijo zagotavljajo po 1 evro na megavatno uro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.