(FOTO) Bivša milijonarka zapustila vilo z 8 nadstropji in se odločila živeti v kombiju, na dan porabi okoli 27 evrov

D.Ži
28.02.2024 11:37

Zdelo se ji je nesmiselno, koliko denarja potroši samo za vzdrževanje megalomanske nepremičnine, zato se je odločila razkošju povsem odreči. In gre ji kar dobro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja multimilijonarka Caitlin Pyle se je odločila opustiti svoj razkošni življenjski slog in postati digitalna nomadka. Caitlin je stara 36 let in je nekoč vodila lektorsko podjetje, njeno premoženje pa je bilo vredno štiri milijone dolarjev, piše New York Post.

Z možem je živela v osemnadstropni vili na Floridi, po ločitvi pa se je odločila, da svoje življenje temeljito spremeni in podjetje proda. Vilo z 18 sobami, za katero je samo za vzdrževanje morala letno odšteti 180.000 dolarjev, zdaj oddaja prek Airbnb za 25.000 dolarjev na mesec.

Za 88.000 dolarjev je kupila kombi in v njegovo obnovo vložila dodatnih 102.000 dolarjev (slabih 94.000 evrov). Zdaj potuje po ZDA in preizkuša nove dejavnosti, kot je pohodništvo, hkrati pa dela na spletu kot življenjska trenerka.

"To je bila najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejela. V svojem novem življenju lahko sama izbiram dogodivščine. Vse to počnem, da bi zadovoljila svojega notranjega otroka," pravi pustolovka.

"Včasih sem šla na več dragih počitnic na leto. To ni bilo vzdržno. Zdaj zapravim od 20 do 30 dolarjev na dan in živim življenje, ki sem si ga vedno želela," pojasnjuje in dodaja, da nomadskega življenja ne namerava kar tako opustiti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta