(FOTO) Zvezdnika Reke ljubezni so križali

D.Ži
14.03.2019 11:27

Igralcem res ni lahko ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Igralcem, ki ustvarjajo slovenske televizijske serije, ni lahko. Vsak večer zabavajo gledalce, med katerimi je tudi nekaj takih, ki za živo glavo nočejo priznati, da jih spremljajo, namesto tega pa po spletnih forumih kritizirajo njihovo delo in jih pribijajo na križ. Kako je, ko se ti to zgodi, je na lastni koži te dni izkusil Tadej Pišek, glavni igralec popove Reke ljubezni, kjer igra Roka. Križ se je tokrat na njegovih ramenih znašel čisto zares, svetopisemski trenutek pa je igralec ovekovečil tudi na svojem Instagramu.
Zakrit le s kosom belega blaga in križem na ramenih stoji Pišek na odru Slovenskega stalnega gledališča Trst, kjer bo že jutri premiero doživela predstava Goldbergove variacije. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu-8mH1h_-s/{/instagram}
Režiser te hudomušne komedije, ki z židovsko bistroumnostjo obravnava gledališče, svet in verske dogme, je Robert Waltl, ki ga je občinstvo SSG že spoznalo v vlogi igralca v predstavah Svinjak Pierpaola Pasolinija in Striček Vanja Nejca Gazvode po Čehovu. Njegova prva režija v Trstu bo posredovala ostro satirično govorico avtorja groteskne in provokativne drame Mein Kampf, ki v tem tekstu obravnava zgodbe iz Stare in Nove zaveze na gledališkem odru.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu-76ohh7Qz/{/instagram}
"V tem norem gledališkem zakulisju ima ne ravno 'vsemogočni' režiser poteze Vladimira Jurca, njegovo žrtveno jagnje Goldberg pa je igralec Tadej Pišek. Na odru se v raznih vlogah kretajo Primož Forte, Jernej Čampelj, Maja Blagovič, Saša Pavlin Stošić, Nikla Petruška Panizon, Jose in Franko Korošec," pravijo o novi predstavi v SSG.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtNy52CBHTk/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta