Kam je poniknila Jelena Vadnjal?

Gorazd Dominko
28.02.2018 06:33
Se še spomnite Jelene Vadnjal? Nazadnje smo jo videli v šovu MasterChef Slovenija.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelena leta 2006
Mediaspeed

Slaščičarska oddaja? Podpišem!

“Bistvene pridevnike ste že našteli, nekateri bi dodali še (pre)drzna, moji takratni sodelavci pa mogoče še zabavna in vedno nasmejana,”
Metki Albreht
“Še danes sem ji hvaležna, da je upoštevala moje želje in mi pomagala zgraditi razpoznavni televizijski stil oblačenja, ki sem mu sledila tudi zasebno, posnemovalk pa ni manjkalo!”

Kako boleče je bilo slovo od E+?

“Sploh ni bilo boleče, bila je moja odločitev. Prišla sem do točke, ko sem potrebovala nove izzive, in se v takratni novi programski shemi znotraj E+ nisem več videla.”
“Lani jeseni sem po tehtnem premisleku zavrnila dve ponudbi, povezani s televizijskim delom - z vodenjem in urednikovanjem. Če bi bili ponudbi povezani s slaščičarstvom, bi se verjetno odločila drugače.”

Ljubezen na prvi ugriz

“Moje življenje so oplemenitili in ga vsak dan znova plemenitijo hči Miša Zarja, mož Simon (redaktor rubrike Pop In ter voditelj nedeljske družabne kronike, član skupine CoverLover in ‘znan obraz, ki je imel svoj glas’, op. p.), ropotanje posod, eksperimentiranje z recepti in sestavinami, zadovoljne stranke, ki se vračajo, pa seveda robinzonske počitnice daleč od ljudi sredi Kornatov, kofetkanja z modrimi ženskami in razvajanja na frizerskem stolu pri mojem Luku, ki na lase pogumno nanaša vse barve mavrice, od rožnate do modre!”
Kaj danes počneta Lucienne Lončina in Beti Tomsič, lahko preberete v februarski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta