Ko od presenečenja rečete le: „Uau!“

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.12.2022 10:11

Presenečeni ne bodo le obdarovanci, presenečeni boste tudi vi, nad široko ponudbo in ugodnimi cenami

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Si že belite glavo, s čim bi letos obdarovali svoje najbližje za praznike? Da darilo ne bo obležalo v kotu omare, ampak bo obdarovanca dolgo razveseljevalo in ga spominjalo na lepe skupne trenutke z vami, je najbolje izbrati nekaj koristnega in uporabnega. Za ženske morda kak lepotilni pripomoček, za moške kos zabavne elektronike, mladino pa najbolj razveseljuje zabavna tehnologija. Treba se je le malo zamisliti in za vsakogar se najde UAU darilo.

Najboljše blagovne znamke, širok nabor izdelkov in najboljše cene daril vas že čakajo v Big Bangu. Preverite pestro ponudbo malih gospodinjskih aparatov, telefonov, tablic in ur najboljših blagovnih znamk Apple, Samsung, Philips, Beko, Sony in Bosch. Vse to in še več lahko dobite na naši spletni strani bigbang.si ali pa nas obiščite v naših poslovalnicah, kjer vam bodo UAU svetovalci priporočili najboljši produkt za vas.

Big Bang

Vas skrbi, ali bo vaša denarnica zmogla tovrstne stroške? Nikar. Tudi za nabavo daril v Big Bangu ponujamo enostaven, hiter in varen nakup na obroke, s katerim lahko brezskrbno nakupujete v poslovalnicah in na spletu. Da bo vaše darilo čim prej pri vas, zagotavljamo tudi hitro dostavo. Za nemoteno uporabo naprav pa vam ob nakupu izdelka priporočamo, da se odločite za zavarovanje naprave.

Nato morate le še izbrati čudovit ovojni papir, okrasiti darilo z veliko mehko pentljo in ga položiti pod novoletno jelko. Tako bodo vaši najdražji rekli le: „Uau!“

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.