Odkrijte čarobni svet Wizarding World!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.08.2022 12:39

Legendarni mladi čarovnik Harry Potter vas tokrat vabi v Lidl, kjer se za vse ljubitelje čarovnije začenja prav posebna zbirateljska pustolovščina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Kdo ne pozna knjižnih in filmskih uspešnic, kot so Kamen modrosti, Dvorana skrivnosti ali Magične živali? Zdaj se lahko s slovitim Harryjem Potterjem na novo dogodivščino odpravite tudi vi, saj boste ob vsakem nakupu v vrednosti 15 € ali več prejeli čarobno figurico iz zbirke Hogwartovih junakov ter posebno Lidlovo nalepko. Med figuricami boste našli Harryja, Rona, Hermiono, Dumbledorja, Šnofeljčka in številna druga vsem dobro poznana imena.

Vrata v svet čarovnij pa se s tem šele zares odprejo, saj vam je z zbranimi šestimi nalepkami, ki ste jih skrbno lepili na odrezek iz letaka ali kartonček iz poslovalnice, omogočen nakup čarobne skodelice po izbiri, s katero se boste lahko odžejali kot nadobudni čarovniki ter čarovnice v Veliki dvorani Bradavičarke. Skodelice v štirih različicah so resnično čarobne, saj se njihovi privlačni motivi svetijo v temi ali pa reagirajo na toploto. To pa še ni vse! Če zberete vseh 25 čarobnih figuric, lahko svoj talent za čarovnijo preizkusite s čarobno namizno igro, ki jo skupaj z edinstvenim zbirateljskim albumom prav tako najdete v Lidlovih trgovinah po Sloveniji.

Kaj še čakate? Pohitite v čarobni svet Wizarding World, ki vas od 16. avgusta čaka v trgovinah Lidla Slovenija, ter prebudite čarovnika ali čarovnico v sebi. Ne odlašajte, zaloge so omejene!

Več informacij najdete na www.lidl.si/carobni-svet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.