Straniščna metlica stane 700 evrov: Tako je videti stanovanje za milijon evrov v prestižnem Beogradu na vodi

D.Ži
27.10.2023 10:17

Prestižna beograjska soseska ima tudi prestižne cene. Po spletu zadnje dni kroži posnetek, ki potrjuje, da za življenje tam potrebujete zares veliko denarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Beograd na vodi predstavlja nepremičninske sanje tistih, ki si lahko privoščijo življenje na veliki nogi. 
Profimedia

Po družbenih omrežjih se širi posnetek nepremičninarja, ki razkazuje razkošno stanovanje v trendovskem Beogradu na vodi, vredno več kot milijon evrov. Agent je razkazal notranjost stanovanja in pojasnil, kako je vsak detajl v stanovanju "najvišje možne kakovosti", to pa je pojasnil na primeru sanitarne keramike v kopalnici s podpisom luksuzne znamke.

"Tudi ta straniščna ščetka stane 700 evrov," je pojasnil in dodal, da so v stanovanju zamenjali vsak kabel in varovalko ter vgradili sistem pametnega doma, pokazal pa je tudi radiatorje, ki stanejo po 3000 evrov. 

Povsem jasno je, na kateri sloj prebivalcev so pri gradnji Beograda na vodi računali. 
Profimedia

"Naj vas ne preseneti, da takšnih radiatorjev še niste videli," je sporočil svojim sledilcem in dodal, da je po tleh v stanovanju najkakovostnejši italijanski orehov parket, katerega cena je 260 evrov za kvadratni meter.

Pojasnil je, da je stanovanje opremljeno s talnim ogrevanjem, tudi na terasah s pogledom na Savo.  Stavba, v kateri je, ima svoj bazen in telovadnico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta