Svetovne novosti industrije kmalu na ogled v Celju

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
04.04.2023 00:00

Na Celjskem sejmu med 18. in 21. aprilom: Mednarodni industrijski sejem in sejem Lestech

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nik Skerbis

Na Celjskem sejmu se bo med 18. in 21. aprilom odvijal zelo pomemben Mednarodni industrijski sejem. Hkrati bo potekal tudi sejem lesne stroke, sejem Lestech. Videli bomo lahko najnovejše dosežke svetovne industrije.

Predstavili se bodo najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, robotike, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij.

Sven Pusnik

Videli boste lahko svetovne novosti, ki jih je zaradi velike vrednosti izredno težko videti kje drugje. Mednarodni industrijski sejem je tehnično in logistično najbolj zahteven projekt za Celjski sejem. Vse sejemske dvorane se namreč za čas trajanja sejma spremenijo v veliko proizvodnjo z najsodobnejšimi in tehnično najbolj dovršenimi stroji, aparati, napravami, industrijskimi roboti, orodji in aplikacijami. Na razstavnih prostorih sejma namreč stroji niso zgolj postavljeni na ogled, temveč tam tudi delujejo.

Na štiridnevnem sejmu se bodo zvrstili tudi dnevi varilne tehnike, orodjarstva in vzdrževanja. Letos bo na sejmu posebno mesto dobilo tudi področje industrijske avtomatizacije. Obiskovalci bodo lahko spremljali tudi državno prvenstvo varilcev in tekmovanje varilnih tehnologov.

Arhiv naročnika

Zakaj je pomembno, da so iskalci zaposlitve tam? Mednarodni industrijski sejem na Celjskem sejmu je v zadnjih nekaj letih postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem omenjenih področij industrije v JV Evropi. Na enem mestu bo več kot 360 razstavljavcev iz 10-ih držav in več kot 800 blagovnih znamk iz 30-tih držav in tokrat se skoraj vsi soočajo s pomanjkanjem kadra. Pridite kot obiskovalec, pristopite podjetju, ki vas je prepričalo, in se predstavite. Izjemna priložnost, da obiščete številne delodajalce na enem mestu!

Sejem Lestech je vodilni sejem lesnoobdelovalne industrije v Sloveniji. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, lesni industriji in mizarskim delavnicam. Obiskovalci boste lahko videli in tudi nakupovali električna in akumulatorska orodja, zaščitna sredstva za delo pri strojih, ročna orodja, kakor tudi vrhunske najzahtevnejše lesno obdelovalne stroje, tehnološke tovarniške linije, stiskalnice in še bi lahko naštevali. Najbolje, da se kar sami prepričate!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.