Zvestoba zavarovalnici se splača

Trgovci vseh vrst že vrsto let stavijo na kartice zvestobe, saj na ta način z različnimi ugodnostmi ohranjajo stranke. Zvestobo pa z izdatnimi popusti – vse do 40 % – nagrajuje tudi Zavarovalnica Triglav.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Kartice zvestobe in t. i. bonitetni programi imajo že dolgo brado, saj so njihovo uporabo na ozemlju ZDA zabeležili že konec 18. stoletja, ko so nekateri trgovci svojim strankam ob nakupu dodali še bakrene žetone, ki so jih lahko izkoristili za popust ob naslednjem nakupu. A žetoni so bili dragi, zato so programi zvestobe okoli leta 1891 presedlali na cenejši medij – papir oziroma znamke. Od tod torej izvirajo kuponi s popusti.

Kartice zvestobe in 21. stoletje

Vprašanje »Imate našo kartico?« danes ob nakupu slišite praktično v vsaki prodajalni. Nekatere to moti, drugih pač ne, saj jih spomni, da lahko pridobijo še dodatno ugodnost. Je pa hiperprodukcija kartic zvestobe – te ima že skoraj vsak trgovec – poskrbela za dodatne izzive pri uporabnikih. Kako jih nositi v denarnici, saj plastične kartice zasedejo veliko prostora, deset njih pa pomeni že pošteno debelino.

Podobno kot denar postaja digitalen, je mogoče tudi kartice zvestobe digitalizirati. Številni trgovci namreč že ponujajo svoje mobilne aplikacije, kjer se hranijo tudi podatki s kartice zvestobe, še boljša novica pa je ta, da obstajajo namenske aplikacije, kakršne so Gorenjc, Moje Kartice ali Stocard, v katerih lahko hranimo najrazličnejše kartice zvestobe.

Kaj ima to opraviti z v uvodu omenjeno Zavarovalnico Triglav, vprašate? Omenjena zavarovalnica svoje zavarovance nagrajuje s popusti in prihranki pri premoženjskih zavarovanjih. In to na zelo enostaven ter pregleden način.

Shutterstock

Triglav komplet

V Zavarovalnici Triglav strankam omogočajo vključitev v Triglav komplet, lojalnostni program, ki nagrajuje zavarovance, saj več zavarovanj vas in vaših družinskih članov prinaša več popusta v Triglav kompletu. Dodatno pa ga lahko povečate še z zvestobo in digitalnim poslovanjem. S svojimi zavarovanji pa se lahko kadarkoli v vaš komplet vključijo tudi družinski člani in ožji sorodniki.

Dobra novica je, da lahko Triglav komplet  oblikujete že, če imate sklenjeno zgolj eno zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav ali njenih hčerinskih družbah Triglav Zdravje in Triglav Pokojnine ali pa vsaj en varčevalni načrt pri družbi Triglav Skladi. Višina skupnega popusta je odvisna od števila in vrste zavarovanj znotraj enega kompleta. Tako več vključenih zavarovanj v enem kompletu pomeni več skupnega popusta za vse člane tega kompleta.

Vsako novo zavarovanje torej povečuje skupni popust, ki se obračuna pri obnovi obstoječih in sklenitvi novih premoženjskih zavarovanj vseh članov Triglav kompleta. Če imate pri Zavarovalnici Triglav že sklenjenih nekaj zavarovanj, je smiselno, da premislite tudi o sklenitvi drugih zavarovanj pri Triglavu in vključitvi teh zavarovanj v svoj Triglav komplet. Več zavarujete, več privarčujete.

Prihranite do 40 %

Najvišji skupni Triglav komplet popust znaša 40 %. Višina vašega popusta je odvisna  od števila in vrste sklenjenih zavarovanj.

Všeč vam bo tudi t. i. dodatni popust za digitalno poslovanje, ki lahko znaša največ 5 %.

Ob sklenitvi novega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) pa ste člani Triglav kompleta deležni tudi posebnega popusta v sklopu Triglav komplet bonusa, ki lahko znaša do 50 % glede na najvišji pridobljen bonus kateregakoli člana Triglav kompleta. 

Za piko na i se Triglav komplet popust ne izključuje z drugimi popusti. Ko sklepate avtomobilsko zavarovanje, ste ob tem lahko deležni še vseh drugih ugodnosti, npr. 10 % popusta za mlade družine, do 15 % popusta na varnostne in asistenčne sisteme in ostalih.

i.triglav

Skladno s sodobnimi časi ima Zavarovalnica Triglav tudi svojo digitalno poslovalnico i.triglav, dostopno preko spleta ali mobilne aplikacije. V njej lahko upravljate z vsemi svojimi zavarovanji (jih sklenete, pregledujete, spreminjate), prijavite škodo, spremljate vplačila v varčevalne načrte, upravljate z zahtevki in naložbami, opravite informativni izračun, spremljate novosti in imate vpogled v višino Triglav komplet popusta. Uporaba digitalne poslovalnice i.triglav je povsem brezplačna in vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli.

Shutterstock
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.