Celjani poiskali novega trenerja: Nekdanji igralec pivovarjev podpisal štiriletno pogodbo

STA, Š.R.
10.06.2021 10:20
Novi trener rokometašev Celja Pivovarne Laško je Alem Toskić
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alem Toskić je v celjskem dresu nabral 231 nastopov.
Sherpa

Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo z začetkom sezone 2021/22 dobili novega trenerja. To bo nekdanji igralec celjskega kluba Alem Toskić, ki je nazadnje vodil madžarski Csurgoi. Klub je s Toskićem sklenil štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Toskić je nekdanji igralec celjskega kluba, kjer je nastopal šest sezon in v tem času zbral 231 nastopov, na katerih je dosegel 700 zadetkov. Poleg Celja je v svoji karieri nastopal še za Zagreb, Vardar, Velenje in nazadnje madžarski Csurgoi. Tam je končal igralsko kariero ter minulo sezono prevzel mesto glavnega trenerja, potem ko je bil prej v sezoni v vlogi igralca in trenerja.

"Po osmih letih ponovno prihajam domov, spet sem v klubu, ki mi je v moji igralski karieri dal največ. Tu sem preživel šest let kot igralec, zato točno vem, kaj pomeni nositi dres takšnega kluba. Po drugi strani sem sedaj v povsem drugačni vlogi, zavedam se tudi, kaj pomeni biti trener RK Celje Pivovarna Laško," je dejal Toskić.

"Vendar enostavno verjamem v sebe in prepričan sem, da sem pripravljen na to," je za klubsko spletno stran še dejal novi trener.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta