Brez idej za darila?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.12.2021 12:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Big Bang

Spet se bliža tisti čarobni praznični čas, ko se vse umiri, mesta pobeli sneg, ulice se odenejo v lučke, mi pa se ob lepem razgledu pogrejemo s toplim napitkom. In čeprav je to eden izmed najlepših časov v letu, se vsem poraja enaka dilema – le kaj kupiti našim najdražjim, da jim izkažemo, kako zelo so nam pomembni in kako zelo jih imamo radi?

Darilni paket za osebno nego smo podarili že lani, dišeče sveče še vedno niso bile niti prižgane, nogavice pa jim bo zagotovo kupila že mama … V Big Bangu so pripravili ponudbo, s katero lahko izpolnite tako najbolj skromne kot največje želje. Z izdelki iz njihove ponudbe bodo preskrbljeni najbolj vneti igričarji, navdušenci nad najnovejšo tehnologijo, športniki po duši, vsi, ki jim brez glasbe živeti ni, pa tudi vsi tisti, ki so vedno radi urejeni.

Ker vedo, kako težko je brskati med tisočerimi izdelki, so najboljše ideje za darilo v Big Bangu zbrali na enem mestu. Le nekaj klikov vas loči od ponudbe, prilagojene osebi, ki še niti ne sluti, da ji boste letos podarili najboljše božično darilo doslej. In, seveda, lahko zasluge za idejo prevzamete sami …

Big Bang

Nakupovanje bo še bolj enostavno (in varno), saj vam lahko na vsa vprašanja odgovorijo prijazni svetovalci kar prek spletnega video svetovanja – tako boste zagotovo vedeli, da ima letošnje darilo vse, kar vaš bližnji potrebuje. Ker verjamejo, da bodo letošnja darila veliko v uporabi, so za vas pripravili tudi pester nabor odličnih storitev – da bodo darila obdarovance razvajala in razveseljevala še dolga leta. Nudijo vam različna zavarovanja za naprave, hkrati pa poskrbijo še za ugodno financiranje, zanesljivo dostavo ter vnos in odvoz starih naprav.

Če ste član kluba lahko poleg odličnih daril ujamete še posebne popuste, ste vedno na tekočem z najnovejšimi akcijami, zadenete fantastične nagrade ali pa vam povrnejo celotno kupnino – preprosto le zato, ker ste del zgodbe Kluba Big Bang in ker ste vi verjetno pozabili, da si tudi vi zaslužite božično darilo.

Več na: www.bigbang.si

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.