Gorske poti z Radovedno sosedo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
11.07.2022 16:38

Imate radi pohodništvo, a ne veste, kam bi se odpravili?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Radovedna soseda vas bo v novi oddaji na M SOSESKI popeljala na 10 slovenskih vrhov in z vami delila navodila poti ter vam pokazala zanimivosti naših gora. V oddaji V hribe z Radovedno sosedo smo se med drugim povzpeli na Nanos, Slatnik nad Soriško planino, Kofce, Komno, Krnsko jezero in Kredarico. Pri izbiri vzpetin ji je na pomoč priskočil priznani slovenski alpinist Viki Grošelj, ki je z nami delil tudi dragocene nasvete za varne obiske gora.

Če se boste odpravili po predstavljenih poteh, ne pozabite na planinsko knjižico V hribe z Radovedno sosedo, ki vam je na voljo od 6. julija spletni strani msoseska.tv. Pet zbranih žigov s slovenskih vrhov vam omogoča sodelovanje v nagradni igri, ki z malo sreče prinese enkratne nagrade za vse pohodniške navdušence.

Arhiv naročnika

10 slovenskih hribov kar z Radovedno sosedo

V novi oddaji na msoseska.tv V hribe z Radovedno sosedo boste popeljani na raznovrstne slovenske vrhove. Skupaj bomo raziskovali poti Nanosa, Slatnika nad Soriško planino, Kofc, Komne, Krnskega jezera, Kredarice in še nekaterih drugih vrhov. Koristne nasvete za brezskrbno raziskovanje gora je z nami delil Viki Grošelj, ki ima za seboj bogato alpinistično zgodovino.

Arhiv naročnika

M SOSESKA osvaja slovenske vrhove

Poletje je idealen čas za raziskovanje hribov in gora. Pri tem vam bo pomagala najbolj Radovedna soseda, ki vam bo v oddaji V hribe z Radovedno sosedo v M SOSESKI razkazala 10 poti po slovenskem hribovju in gorovju. Da bodo njeni izleti brezskrbni in varni, se je za nekaj nasvetov zatekla k legendi slovenskega alpinizma, Vikiju Grošlju.

Odpravite se po poteh Radovedne sosede, naberite pet žigov s predstavljenih vrhov v planinsko knjižico V hribe z Radovedno sosedo, ki vam bo od 6. julija na voljo na spletni strani msoseska.tv, in sodelujte v nagradni igri.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.