Kacin: Zaradi ministra Gantarja nam pregorevajo telefoni. Gantar mu je cinično čestital!

Urška Mlinarič Urška Mlinarič
23.06.2020 12:17

Izjava ministra, da je zaskrbljen nad epidemiološko sliko na Hrvaškem in da lahko Slovence ob vrnitvi čaka karantena, je bila po mnenju Jelka Kacina premalo domišljena. Mario Fafangel (NIJZ): Hrvaška je še vedno varna država.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelko Kacin 
Robert Balen

"Takoj, ko se bo povečalo število okužb v Sloveniji in bo ugotovljeno, da so te vnešene s Hrvaške ali pa če se bo tam to višje število okuženih na dnevni ravni ustalilo, bo država postala rdeča cona in bo uvedena karantena za vse, ki prihajajo iz Hrvaške." Zaradi omenjene izjave ministra za zdravje Tomaža Gantarja za Pop TV so zadnjih 24 ur na vladi pregorevali telefoni zaskrbljenih državljanov, ki že dopustujejo na Hrvaškem ali se tja odpravljajo v naslednjih dneh, je na novinarki konferenci povedal vladni govorec Jelko Kacin. Slednji je izjavo ministra Gantarja označil za premalo domišljeno in kot "fake news" oziroma lažno novico. Dodal je, da se sicer stvari glede širjenja okužb spreminjajo na dnevni ravni, kljub temu pa na Hrvaškem ne pričakuje drastičnega poslabšanja epidemiološke slike.
{twitter}https://twitter.com/tomazgantar/status/1275390218594639873{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta