Slovenski odbojkarski veterani do dveh odličij na mednarodnem turnirju v Braslovčah

N.S.
15.05.2024 13:32

Minuli konec tedna je Braslovčah potekal tradicionalni odbojkarski turnir veteranov, ki se ga je udeležilo enajst ekip iz osmih držav. Slovenci so v dveh kategorijah osvojili zlato in srebrno medaljo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odbojkarsko Društvo Veterani Slovenije

V kategoriji 55+ so Slovenci nastopili v skupini s Hrvaško in Poljsko ter obe premagali z rezultatom 2:0, kar je zadoščalo za suvereno uvrstitev v finale. Tam jih je čakala Hrvaška, zmagovalka druge skupine, ki je prav tako klonila z 2:0. Tretji so bili Srbi. Slovenci so bili suvereni tudi v rednem delu v kategoriji 65+, kjer so ob bučni podpori s tribun ostali neporaženi. Težje je bilo v finalu, kjer so po težki borbi in treh napetih setih klonili proti visoki in izkušeni ekipi Nemčije. Tretji so bili Finci. Pokale in priznanja sta podelila predsednik odbojkarskega društva Veterani Slovenije Danilo Čebulj ter podžupanja Občine Braslovče Urška Hozjan, ki se je vsem udeležencem lepo zahvalila za udeležbo in jih povabila na ponovno snidenje naslednje leto. 

Odbojkarsko Društvo Veterani Slovenije
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta