(FOTO) Skrivnost je razkrita: Tako razkošna je notranjost famozne Cecine vile v Beogradu

27.09.2021 13:42
Ena najpogosteje fotografiranih beograjskih stavb javnosti ni nikoli odprla vrat, zaradi družbenih omrežij pa smo vpogled v njeno bleščečo notranjost vendarle dobili.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vila na Dedinjah je bila nekoč tudi prizorišče obsežne kriminalistične preiskve, v kateri so našli 11 kosov strelnega orožja, za katerega Ceca ni imel potrebnih dovoljenj. 
Reuters

Tisti, ki obiščejo Beograd, se pogosto odločijo tudi za fotografiranje pred eno najbolj znamenitih vil. Gre za rezidenco največje srbske glasbene zvezdnice Svetlane Ražnatović Cece, ki stoji na Dedinjah. Vrat vile vdova vojnega zločinca in dobičkarja, v Brežicah rojenega Željka Ražnatovića - Arkana, ni nikoli odprla za javnost ali medije, zato je radovednost vselej bila velika. Zahvaljujoč družbenim omrežjem smo nekaj kotičkov notranjosti vile skozi leta vendarle videli. 

V enem od intervjujev je Ceca razkrila, da so ji nekoč ponujali, da bi njena hiša postala atrakcija za turiste, na kar z družino ni nikoli pristala. Vila v sebi skriva več kot dva tisoč kvadratnih metrov, ima tudi zasebno dvigalo, ki vodi naravnost do Cecinih prostorov,  posebna je tudi velika dnevna soba, ki jo je pevka opremila po svojem okusu.

Svetlana Ceca Ražnatovič in mož Željko Ražnatovic Arkan leta 1999. 15. januarja 2003 ga je v preddverju elitnega hotela Interkontinental v Beogradu ustrelil 23-letni Dobrosav Gavrić.
Reuter

Z razkošno notranjostjo se ni nikoli hvalila, se je pa zmeraj trudila prostore opremljati čim bolj impozantno in okusno. A njen dom ostaja njena zasebnost. 

V vili Ražnatovićevih je več nadstropij, marmorno stopnišče, okrasna bakrena ograja in nekaj marmornatih stebrov. Povsod so okrasne sveče, stene krasijo številna umetniška dela, starine, okna krasijo dolge in razkošne zavese z draperijami. Hiša je svetla in prijetna. Pevka ima v lasti tudi 500 kvadratnih metrov veliko vilo na Cipru. Kako je videti ta, preverite TUKAJ. 

Nekaj utrinkov iz hiše je na Instagramu delila tudi Cecina hči Anastasija. Vilo so pred nekaj meseci prenovili in v njej uredili nov bazen, ki je videti kot v kakšnem razkošnem hotelu. Tam sta tudi savna in prostor za masažo. Vsestransko oblegana Ceca, ki ji je zasebnost vselej veliko pomenila, lahko tukaj najde svoj mir. 

Reuter
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta