(FOTO) Na meji z Gazo umrl vnuk glasbenega urednika iz Novega Sada

Va
11.10.2023 10:28

Štiriindvajsetletnika so pogrešali od sobote, ko je Hamas napadel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Tragične usode ena za drugo. "Našega Mora ni več. Iz vojske in socialne službe so nam prišli povedat, da je bilo najdeno njegovo truplo. Ni več upanja," je vnukovo smrt prek facebooka sporočil strti Dušan Mihalek, nekdanji glasbeni urednik na Radiu Novi Sad, nato pa dolgoletni turistični vodnik po Sveti deželi. 

Mihalek je v soboto, ko se je začela smrtonosna operacija Hamasa, objavil, da je njegov vnuk izginil blizu meje z Gazo in da ne vedo, kaj se je zgodilo. Kaže, da je bil 24-letni Mor Koen eden od talcev, ki so jih zajeli hamasovci. Njihove usode v glavnem niso znane, med zajetimi so tudi tuji državljani.  

Izrael je na vdor Hamasa odgovoril z bombardiranjem območja Gaze, najmočnejšimi napadi v že tri četrt stoletja trajajočem ozemeljskem sporu s Palestinci, Hamas pa je zagrozil, da bo za vsak zrušeni palestinski dom umrl eden od izraelskih talcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta