Minister vinjen razgrajal v kitajski restavraciji, zdaj odstopil: "Štiri leta trdega dela sem končal z eno napačno potezo"

A.L.
23.01.2020 19:04

Tako minister kot njegov brat sta se začela prepirati z osebjem, ki ju je nagnalo iz restavracije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po poročanju tujih medijev je slovaški okoljski minister Laszlo Solymos ponudil odstop, potem ko se je v eni od restavracij neprimerno vedel zaradi prevelike količine popitega alkohola. "Žal mi je, ker sem štiri leta trdega dela končal z eno napačno potezo. Danes odstopam," je dejal Solymos in dodal, da se opravičuje vsem vpletenim, vključno z lastniki restavracije. "Opravičujem se svoji družini, kolegom na ministrstvu, kolegom iz stranke in javnosti," je dodal in sporočil, da se trenutno sooča s težavami v družini.
{twitter}https://twitter.com/HorizontCT24/status/1220344526931419137{/twitter}
"V tej čustveno napeti situaciji sem se obnašal neprimerno in zame povsem nenavadno. Sem samo človek in spodletelo mi je," je povedal medijem in zatrdil, da bo plačal za vso povzročeno škodo v restavraciji, ki znaša okoli 1000 evrov. 
Incident se je zgodil v sredo zvečer, ko je minister skupaj z bratom večerjal v kitajski restavraciji. Tako minister kot njegov brat sta se začela prepirati z osebjem, ki ju je nagnalo iz restavracije. Solymosov brat je v jezi brcnil steklena vrata in jih razbil. Policija je oba brata pridržala, a ju kasneje izpustila, istočasno pa sprožila tudi kazenski postopek proti njima. Eden od zaposlenih je moral zaradi incidenta poiskati zdravstveno pomoč. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta