(VIDEO) Poslanec med virtualnim zasedanjem pred kamero stopil popolnoma gol

Gr.G.
15.04.2021 12:50
Poslanka opozicijskega bloka je izpostavila, da kodeks obnašanja zahteva od poslancev, da imajo oblečen suknjič in kravato, pod njim pa srajco, hlače in spodnjice.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zaradi zahtev po manj osebnih stikih z namenom preprečevanja širjenja virusa med populacijo, so številna podjetja prepoznala prednosti dela na daljavo.

Profimedia
Profimedia

Kanadski poslanec spodnjega doma Will Amos se je opravičil svojim kolegom, potem ko se je popolnoma gol pojavil pred kamero v času virtualnega zasedanja. Amos je član liberalne stranke in od leta 2015 predstavnik mesta Quebec, pred kamero pa so ga kolegi lahko videli, kako je v pisarno brez oblačil stopil skozi vrata, njegov intimni predel pa je zakrival predmet, za katerega menijo, da je mobilni telefon. Posnetek zaslona je pridobila tiskovna agencija The Canadian Press

Amos je pojasnil, da je do neljubega dogodka prišlo pomotoma, saj je ostala vključena njegova spletna kamera, medtem ko se je preoblačil v delovno opravo. Pred sestankom je namreč bil na rekreaciji, pravi. "Iskreno se opravičujem kolegom za nenamerno odvrnitev pozornosti. Šlo je za napako, ki se ne bo ponovila." 

Poslanka opozicijskega bloka Claude DeBellefeuille je ob tem izpostavila, da kodeks obnašanja zahteva od poslancev, da imajo oblečen suknjič in kravato, pod njim pa srajco, hlače in spodnjice. Govornik Anthony Rota je poslance opozoril, naj bodo vedno previdni, kadar so blizu kamer in mikrofonov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta