(VIDEO) To je moški, ki je umrl, potem ko se je zažgal pred sodiščem, na katerem sodijo Donaldu Trumpu

D.Ži
20.04.2024 10:05

Iz torbe je vzel kanister, v katerem je bila vnetljiva tekočina, in se nato z njo zažgal, je sporočila policija. Kasneje so iz bolnišnice sporočili, da je poškodam podlegel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Azzarello, moški v svojih srednjih 30-ih iz St Augustina na Floridi, je v zrak metal pamflete s teorijo zarote in se nato zažgal.
Profimedia

Moški, ki se je zažgal pred newyorškim sodiščem, kjer sodijo nekdanjemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, je umrl, poroča NBC News. Maxwella Azzarello je "bolnišnično osebje razglasilo za mrtvega," je policija povedala za medij v telefonskem klicu.

Časa smrti niso navedli. Azzarello, 37-letnik iz St Augustina na Floridi, je v zrak metal pamflete s teorijo zarote, preden se je včeraj zažgal na območju, namenjenem protestnikom, ki so za Trumpa in proti njemu.

Iz torbe je vzel kanister, v katerem je bila vnetljiva tekočina, in se nato z njo zažgal, je sporočila policija. Policisti in civilisti so pritekli na protestno območje in poskušali pogasiti ogenj s plašči in gasilnimi aparati.

Štirje policisti so bili poškodovani

Štirje policisti so zaradi izpostavljenosti ognju utrpeli lažje poškodbe, so sporočile oblasti.

Profimedia

Joseph Kenny iz NYPD je povedal novinarjem: "Zdi se, da brošure temeljijo na propagandi, pravzaprav na nekakšni teoriji zarote. Nekaj ​​informacij o Ponzijevi shemi in trditvi, da so nekateri naši lokalni izobraževalni inštituti paravan za mafijo. Torej, teorija zarote. "

Požar je izbruhnil, potem ko se je izbor porote za Trumpovo sojenje končal z 12 ljudmi in šestimi namestniki, ki so bili izbrani za odločanje o tem, ali je nekdanji predsednik ZDA prikrival plačila ženskam, ki so trdile, da so imele afere z njim.

Trumpov štab je včeraj objavil izjavo, v kateri je izrazil "sožalje travmatiziranim pričam" po požaru.

Na sojenju Trumpu zaradi ponarejanja poslovnih dokumentov so v petek sicer dokončali postopek izbire 12 porotnikov in šestih rezerv. Sodnik Juan Merchan je napovedal, da bodo po izbiri porote lahko predvidoma že v ponedeljek začeli zasliševanje prič. Začelo bo tožilstvo, ki v četrtek Trumpovim odvetnikom ni hotelo izdati, katere od prič na seznamu bodo najprej na vrsti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta