(FOTO in VIDEO) Plesalka med plesom v striptiz klubu povzročila požar

A.L.
29.08.2019 15:50

Hitra pomoč reševalcev in gasilcev je bila ključna, da se v požaru nihče ni poškodoval.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je zgodil v avstralskem mestu Adelaide. Zagorelo je namreč v striptiz klubu Crazy Horse, kjer je potekalo tekmovanje za Miss golote Avstalije. Vrhunec dogodka se je zgodil v nočnih urah, ko je na oder prišla tekmovalka Harley Van Dangerfield. Slednja slovi po nastopih, v katere vključi ogenj. To je storila tudi tokrat in povzročila požar. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1ibMfnBfl0/{/instagram}
Ognjeni zublji so med nastopom zajeli zavese in oder, tekmovanje je bilo prekinjeno. Gasilci in reševalci so po klicu na pomoč pridrveli na kraj dogodka, evakuirali obiskovalce in s pravočasnim posredovanjem uspeli doseči, da se ni nihče poškodoval.
Van Dangerfieldovo so diskvalificirali, kasneje se je oglasila na svojem Instagram profilu. "Tako mi je žal, bila je nesreča. Iskreno se opravičujem vsem v klubu. Čeprav so me diskvalificirali, vsem tekmovalkam želim veliko sreče," je sporočila.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0u-5BsBzYv/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/wABTwFZnvf4{/embed_youtube}
Še pred teomovanjem je plesalka na Instagramu objavila fotografijo in pod njo pojasnila, da ples zanjo predstavlja znak moči, upora in preživetja. Iskreno je priznala, da je bila v preteklosti soočena z nasiljem v družini, tudi z zasvojenostjo od drog, zaradi česar je pristala na dnu. "Uspelo se mi je izvleči iz tega in že 14 mesecev sem trezna. Sem srečna in zdrava, svoje znanje pa želim le še izpiliti," je povedala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz5bMUDBcVu/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0BITmTBTx7/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta