(FOTO) Okoli doma celo bodeča žica: Ker sta številne znane postavila na laž, jima grozijo!

Gr.G.
07.09.2020 13:25

Na Instagram profilu "Munich wrist busters" se dva mladostnika ukvarjata s tem, kdo od znanih nosi originalne drage ure in kdo se hvali s ponaredki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dvajsetletni Leon in Robin, star 19 let, sta Munich wrist busters in po nekaj mesecih razkrivanja znanih poslovnežev, raperjev in drugih influencerjev, ki na družbenih omrežjih pozirajo z lažnimi dragimi urami, sta mladostnika prvič javnosti razkrila svojo identiteto. Najpogosteje so drage ure proizvajalca Rolex tiste, s katerimi vplivneži radi pozirajo pred kamero.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB3TZjKBkda/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/Hr_rVbTr-Gw{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CALKaYpBnHX/{/instagram}
Četudi sta se zelo trudila, da se v javnosti o njiju ne bi veliko vedelo, so med ljudi ušle nekatere informacije in tako sta že kmalu ugotovila, da se več nima smisla skrivati. Je pa za njun uspeh, trenutno jima sledi preko 230.000 uporabnikov na Instagramu, "kriv" predvsem en zvezdnik - nemški igralec, televizijski voditelj in stand-up komik Oliver Pocher. O dvojici je namreč pripravil in objavil televizijski prispevek, saj sta pred tem razkrinkala kar nekaj zvezdnikov, ki jih je v preteklosti že tudi sam obravnaval, da objavljajo laži. Pred tem sta imela zgolj 1200 sledilcev, število pa je eksplodiralo čez noč. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAIl1G0Bzh5/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCToyUkBEFr/{/instagram}
Mladeničema, kot kaže, ne more nihče lažne ure prodati kot prave. Nemudoma prepoznata ponaredek in pri objavah tudi utemeljita, v čem se razlikuje od dragega originala. Tudi če objavljene fotografije niso preveč kvalitetne, je po njunem mnenju mogoče videti, če debelina ure ni ustrezna, pogosto so ponaredki debelejši. Potem so tu še priključki pasu, ki so nemalokrat povsem drugačni kot pri originalu, razkrivata. Ali pa predebel rob številčnice okoli kazalcev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCghiwAhd9U/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CADcsDSj4ip/{/instagram}
Raper SINAN-G jima je celo grozil in ju zmerjal, potem ko sta objavila, da njegova ura Rolex Daytona "Rainbow", ki stane blizu 73.000 evrov in je z njo poziral tudi za fotografijo na naslovnici njegovega albuma, ni originalna, temveč ponaredek. Posledično ju je raper blokiral, v enem poznejših objav pa komentiral, da je običajno tako, da če imaš original, si kupiš tudi kopijo enakega izgleda. V primeru, da na snemanju videa pride do poškodb. Original, tako trdi, naj bi imel v svojem trezorju, pri vsakodnevnih opravilih pa si nadene ponaredek. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDMTksrB4ek/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAGAS3sD87i/{/instagram}
Hekerjem in njunim nasprotnikom je v preteklosti že uspelo razkriti njuno identiteto in celo naslova, kjer živita. Leon je moral okoli doma njegovih staršev namestiti bodečo žico, saj so ljudje več ur stali pred ograjo, kričali in skušali vstopiti na posestvo. Vesel je, da je policija prišla hitro in v dovolj velikem številu. Trdno sta odločena, da tudi pod takšnimi pritiski ne bosta klonila in bosta še naprej razkrivala instagram pozerje, kot imenujeta vse, ki se postavljajo s ponarejenimi urami. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB0u2mjBvWi/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CByJohqBBD_/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta