To so seksi igrice, ki bi jih morali poskusiti ljudje, rojeni v posameznih nebesnih znamenjih, pa tudi s kom ...

M.R.
10.01.2021 13:06
Številni ljudje se nadejajo, da bo leto 2021 boljše od predhodnega, astrologi pa so preverili, kaj leto prinaša posameznim astrološkim znamenjem v spolnem življenju, katere novosti bi morali poskusiti in kateri so njihovi idealni partnerji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oven

Ovni so rojeni voditelji, letos pa bi lahko za spremembo drugi osebi prepustili vodilno vlogo v postelji in tako odkrili nove užitke, piše britanski tabloid The Sun. Za njih so idealni partnerji strelci. 

Bik

Biki obožujejo seks, letos pa bi si lahko za cilj zastavili, da bi se mesenim užitkom prepustili prav vsak dan. Se zdi veliko? Če je kdo pripravljen sprejeti tako sladek, hkrati pa tudi naporen izziv, so to prav biki. Pri tem so za njih najboljši partnerji vzdržljivi levi. 

Dvojčka

Dvojčki bi si lahko letos med rjuhami zaželeli nekaj umazanega govorjenja in s partnerjem delili svoje vroče fantazije. Brez cenzure. Pri tem bi se najbolje znašli z drugim dvojčkom, tehtnico ali vodnarjem.

Rak

Ustvarjalni in inovativni raki se bodo letos znašli v igranju vlog. Lahko postanejo seksi vojaki, učiteljice, astronavti ali karkoli jim bo v trenutku zanosa padlo na pamet. Partner v teh vročih igricah bo skrivnosten, astrologi pa predvidevajo, da že veste, kdo je idealna oseba, samo še približati se ji morate. 

Lev

Levi obožujejo seks, zato jim astrologi svetujejo, naj si kupijo Kamasutro in se potrudijo znajti v različnih zanimivih položajih. Lahko jih tudi ponavljajo. V tem bi bil za njih idealen partner drugi lev, lahko pa tudi ognjeni ovni ali strelci. 

Devica

Device pričakujejo eksperimentiranje s spolnimi igračkami. Letos bi se lahko ponovno združili s kakšno bivšo ljubeznijo, s katero se je nekoč že iskrilo. Dobri partnerji za device so biki in kozorogi. 

Tehtnica

Ni veliko tega, česar tehtnice, ne bi želele poskusiti, letos pa bi lahko našle interes v skupinskem seksu. Idealni partnerji so ribe, škorpijoni in raki. 

Škorpijon

Če še niste poskusili BDSM-ja, je leto 2021 idealno za to. Škorpijone privlači vse, kar ima okus po prepovedanem, nevarnem ali malo strašljivem. Poleg drugih škorpijonov so idealni za njih tudi ribe in raki. 

Strelec

Avanturistični strelci veliko časa preživijo zunaj, zato ni nič čudnega, če jim astrologi napovedujejo veliko spolnih užitkov pod jasnim nebom. Na plaži, na kampiranju, ne kakem javnem, vendar tajnem kraju - izbira je vaša. Partnerji, ki se jim bodo pri tem radi pridružili pa so dvojčki, tehtnice in vodnarji. 

Kozorog

Kozoroge letos čaka manj seksa, kar pa še ne pomeni, da se ne bodo zabavali. Preizkusili bodo lastne omejitve, pa tudi partnerjeve, ob tem pa bo veliko crkljanja in izzivanja. Vsakič ne bosta šla do konca. Takšne igrice bodo spolnost naredile še bolj posebno. Idealen partner za kozoroga je oven. 

Vodnar

Ekscentrični vodnarji bodo uporabili domišljijo in bodo seksali povsod, razen v spalnici. A brez skrbi, obstaja veliko drugih prostorov v hiši, ki si jih boste želeli raziskati na nov način. Pri tem vam bodo najbolj pomagali kozorogi, device in biki. 

Ribi

Potrpežljive in poduhovljene ribe bodo preizkusile različne vaje dihanja in tantrični seks. Njihovi najboljši partnerji so levi, strelci in ovni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta