Ana Kolenc: "Stres in izgorelost povzroča naš preobremenjen um"

Petra Košič Petra Košič
28.01.2019 05:43

Pravnica, ki je opustila svoj poklic in se posvetila energijskemu delu, je avtorica letnega koledarskega priročnika Svetlobni vodnik z informacijami o energijsko podpornih dnevih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Kolenc je avtorica energijskega priročnika Svetlobni vodnik.
osebni arhiv

Ana Kolenc je univerzitetna diplomirana pravnica, inštruktorica joge, predavateljica in ustanoviteljica zavoda Anacordum, ki Slovence prek svojega dela opozarja, da preveč poveličujejo svoj um in se premalo posvečajo pomenu srca. V koledarskem priročniku, ki ga je zasnovala, bralce nagovarja k upoštevanju naravnih ciklov, po katerih se je dobro ravnati, če želijo bolje izkoristiti moč narave. "Na moji poti bolj k sebi in sinhronizaciji z vesoljem z največjim veseljem uporabljam priročnik Svetlobni vodnik in sem zelo hvaležna Ani, da je tako pomembne modrosti za naše polno življenje prelila v tako preprosto in uporabno obliko. Samo podati se je potrebno na pot in delovati, potem pa gre. Spremembe in transformacija se začnejo dogajati," pravi Valerija Polanec, sodnica in mediatorka z ljubljanskega okrajnega sodišča, ki je tudi Anina teta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta