Črna na Koroškem: Z dobrodelno dražbo na pomoč najbolj prizadetim

Brina Kerič Brina Kerič
19.09.2024 16:00

To soboto, 21. septembra, se bo v Črni na Koroškem odvila dobrodelna dražba popoplavnih fotografij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografska razstava fotoreporterjev slovenskih medijskih hiš in fotografov, ki so dokumentirali posledice ene najhujših ujm v Sloveniji.
Saso Bizjak

Na pobudo nekdanjega profesionalnega fotografa in člana društva Enookih Denisa Sarkića, striparja Cirila Horjaka in urednika Večerove priloge V soboto Roka Kajzerja je v Kulturnem domu v Črni na Koroškem na obletnico katastrofalnih poplav zaživela fotografska razstava fotoreporterjev slovenskih medijskih hiš in fotografov, ki so dokumentirali posledice ene najhujših ujm v Sloveniji. Ob obletnici so te fotografije darovali, na ogled pa bodo vse do sobote, 21. septembra, ko bodo ob 18. uri priredili dobrodelno dražbo, zbrana sredstva pa bodo namenili tistim, ki so bili najbolj prizadeti. Poleg fotografij popoplavnega razdejanja, ki so jih darovali fotoreporterji, bodo na dražbi tudi dresi številnih slovenskih športnikov. Drese so darovali Luka Dončić, Goran Dragić, Janja Garnbret, Tine Urnaut, Anže Kopitar, nogometni reprezentanti na dresu NZS, na dražbi pa bodo tudi hlačke Benjamina Šeška ob hat-tricku s tekme v Stožicah, kapetanski trak golmana Jana Oblaka, dres OKS s podpisi vseh olimpijcev v Parizu, nogometna žoga s podpisi svetovnih nogometnih zvezd iz lanskega dobrodelnega dogodka za pomoč po poplavah v Stožicah in dres kolesarskega šampiona Primoža Rogliča. Častno pokroviteljstvo razstave je prevzel bivši predsednik države Borut Pahor, ki bo sodeloval tudi na sobotnem dogodku, medijsko pa jo je podprl Večer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta