Liga NBA: Portland kot zadnji v končnico, Luka Dončić v najboljši peterki v "mehurčku"

STA, M.D.
16.08.2020 07:30

Ekipa Portland Trail Blazers se je kot zadnja uvrstila v končnico severnoameriške košarkarske lige NBA.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V torek ob 3. uri bo Luka Dončić igral prvo tekmo v končnici, tekmeci bodo LA Clippers. 
USA TODAY sports

V dodatni tekmi za preboj na zahodnem delu je s 126:122 premagala Memphis Grizzlies in jo v prvem krogu čaka moštvo Los Angeles Lakers, najboljša na tem delu po rednem delu lige. Končnica se bo začela v noči na torek po slovenskem času.
V Orlandu, kjer se po premoru zaradi pandemije novega koronavirusa nadaljuje tekmovanje v NBA, sta bila za zmagovalce najboljša Damian Lillard z 31 točkami, bosanski center Jusuf Nurkić je dodal 22 točk in kar 21 skokov.

Luka Dončić, Devin Booker, Damian Lillard, James Harden in T. J. Warren so bili izbrani v najboljšo peterko tekem Lige NBA v "mehurčku" v Orlandu. V drugi peterki so Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard, Kristaps Porzingis, Caris LeVert in Michael Porter Jr.
Novinarji so bili enotni, da je najboljši trener v "mehurčku" Monty Williams, trener Phoenixa. Drugo mesto je zasedel trener Portlanda Terry Stotts.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta