(FOTO) Močno pijan povzročil dve nesreči, en voznik se je komaj izognil čelnemu trčenju

M.R.
04.06.2019 09:03

Včeraj pozno zvečer so policisti obravnavali voznika, ki je pod vplivom alkohola v Stražišču in na glavni cesti pri Orehku povzročil dve nesreči. Hkrati je s svojo vožnjo močno oviral tudi ostale udeležence v prometu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posledice na vozilu pijanega voznika. 
Pu Kranj

Voznika sivega fiat punta s kranjskimi registrskimi oznakami policisti obravnavajo kot  storilca kaznivega dejanja in udeležence v prometu, ki so se včeraj soočili z njim, oziroma jih je ta voznik kakorkoli ogrozil, naj to javijo na interventno številko 113. 
Hkrati policisti iščejo tudi neznanega voznika, ki je okoli 22.30 vozil iz smeri Medvod proti Kranju in se je pri šoli B&B na Orehku trčenju s tem voznikom v zadnjem trenutku izognil tako, da je zavil na nasprotno smerno vozišče. "Brez tega manevra bi s pijanim voznikom silovito čelno trčil," je zapisala policija, ki dodaja, da tega voznika obravnava kot morebitno pričo in ga prosijo, da se javi policiji. Voznik fiat punta je imel v litru izdihanega zraka kar 1,22 miligrama alkohola. 

Posledice na vozilu pijanega voznika.
Pu Kranj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta