Nesreči na območju PU Maribor: Policisti iščejo neznana voznika osebnega vozila in tovornjaka

M.R.
08.06.2024 08:34

Mariborski policisti prosijo za informacije o dveh prometnih nesrečah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vavpotič

Prva se je zgodila včeraj ob 12.45 v Razlagovi ulici 9. Voznik tovornega vozila je pri vključevanju v promet trčil v peško, ki je prečkala cesto. Pri tem je bila peška lažje poškodovana. Voznik je pristopil do nje in ji nudil pomoč, nato pa pogovoru odpeljal. 

Policisti prosijo voznika tovornjaka in morebitne priče, da se oglasijo na Policijski postaji Maribor I, na Vošnjakovi 1, ali pa pokličejo na številko 02 220 86 30, lahko tudi na interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

Ob 16.45 pa sta bili na avtocesti izven naselja Slivnica v nesrečo udeleženi dve vozili. Trčila sta voznik volkswagen tourana črne barve in voznik neznanega osebnega vozila neznanih registrskih oznak. 

Zaradi razjasnitve okoliščin policisti prosijo neznanega voznika in morebitne priče, da pokličejo na številko mariborske prometne policije 02 450 20 30, na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Lahko se tudi zglasijo na postaji mariborske prometne policije na Ptujski cesti 117.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta