Policijski specialci v Grosupljem prijeli oboroženo osebo

STA, A.L.
05.07.2023 20:39

Policija izvaja hišno preiskavo na naslovu v Grosupljem, kjer so v torek popoldne posredovali policisti specialne enote.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kot so danes za STA pojasnili na Policijski upravi (PU) Ljubljana, so v akciji prijeli oboroženo osebo, pri tem pa ni bil nihče poškodovan.

Policisti so v torek opravljali hišno preiskavo na podlagi odredbe pristojnega sodišča, ker je bil oseba v postopku oborožena in nevarna, pa so v akciji sodelovali tudi policisti specialne enote.

Ob vstopu v objekt so oboroženca prijeli, ob tem ni bil nihče poškodovan. Nato so osumljenega s kraja odpeljali z reševalnim vozilom, so pojasnili na PU Ljubljana.

Policisti danes še vedno izvajajo hišno preiskavo in zbirajo informacije, zato ne morejo posredovati dodatnih informacij, so še zapisali v odgovoru na vprašanja STA. Predvidoma bodo lahko več podrobnosti posredovali v četrtek, so dodali na PU Ljubljana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta