Skrivnost ženske s Krka vse večja: Trafikantka trdi, da je z njo govorila v hrvaščini, oglasili so se tudi na Češkem in Slovaškem

22.09.2021 09:45
Še vedno ni znano, kdo je angleško govoreča ženska, ki so jo onemoglo našli med ostrimi skalami, a se iz dneva v dan javljajo ljudje, ki trdijo, da so jo že srečali.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Primorsko-goranska Policija

Kdo je ženska, ki so jo dehidrirano, onemoglo in zmedeno našli med odročnimi ostrimi skalami na hrvaškem Krku? Izgubila je spomin, fotografije so mediji razširili po Evropi, njena identiteta pa še ni znana.

O tem, kako so jo našli, smo poročali tudi mi.

A premika nenavaden primer očitno vendarle se. Ženska, ki naj bi odlično govorila angleško, žal pa se ji niti sanja ne, kdo v resnici je, trenutno okreva v reški bolnišnici. Medtem so našli tudi njen nahrbtnik z denarnico, v kateri pa dokumentov ni bilo. Na Krk je pripotovalo tudi nekaj novinarjev, ki poskušajo o najdenki izvedeti čim več. Novinarji, ki pišejo za Večernji list, so tam naleteli na trafikantko, ki si ji ženska zdi znana, saj naj bi pri njej kupovala, a ni povsem prepričana.

Primorsko-goranska Policija

Spominja se, da je z njo govorila v hrvaščini. Na Krk naj bi prišla vsako leto, zmeraj sama. Videvali naj bi jo tudi med vožnjo z avtobusom po otoku. Tudi na Češkem in Slovaškem se je po objavi fotografij oglasilo nekaj ljudi, ki trdijo, da so jo že srečali.

Neka ženska je policiji poslala stare fotografije in trdi, da je to njena sošolka. Primer skrivnostne ženske s Krka je tako morda korak bližje razpletu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta