Starejši moški v Moravskih Toplicah nedlegoval otroke in se pri tem samozadovoljeval

A.L.
22.01.2020 16:21

Kot je za 24 ur povedal oče 6-letnice, moškega niso uspeli najti, zato so poklicali policijo, ki je na kraj prišla po 35 minutah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

V Termah Vivat v Moravskih Toplicah so, kot poroča portal 24 ur, kopalci opazili starejšega moškega, ki je pred dnevi v vodi nadlegoval otroke in se pri tem samozadovoljeval. Oče 6-letnice je za omenjeni portal povedal, da ga je kopalec opozoril o neznanem starejšem moškem, ki ves čas sledi njegovi hčerki v bazenu in jo skuša zgrabiti. Neznanec je imel ob tem spuščene kopalke. Kot poroča 24 ur, je oče deklice reševalca ob bazenu vprašal, če sta opazila kaj nenavadnega. Obvestila sta ga, da sta o dogodku obveščena in moškega opazujeta.
Kot je za 24 ur povedal oče 6-letnice, moškega niso uspeli najti, zato so poklicali policijo, ki je na kraj prišla po 35 minutah. Neznanega moškega takrat ni bilo več v termah, policisti so opravili razgovore z očetom, deklico in štirimi pričami. Po pričevanju očeta 6-letnice naj bi šlo za urejenega moškega, starega okoli 60 let. 
Za več informacij o dogodku smo se obrnili tudi na policijo. Odgovore še čakamo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta