Zagotovite si najboljše inštalaterje za vaš novi dom

Oglasno sporočilo
17.05.2024 00:00

Ste se že kdaj počutili, kot da ste ujeti v neskončen vrtiljak iskanja mojstrov za elektroinštalacije, ogrevanje in hlajenje doma ter prezračevanje? Za popolne inštalacijske rešitve potrebujete en sam naslov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zerox

V Zeroxu se zavedamo, kako zahtevna in zamudna je lahko gradnja ali prenova doma, zlasti ko poskušate usklajevati celotno orkestracijo različnih inštalacij. S celovitim pristopom odpravljamo potrebo po iskanju več izvajalcev za različne inštalacije. Naša ekipa zagotovi usklajeno izvedbo:

elektroinštalacij

ogrevalnega in hladilnega sistema

prezračevalnega sistema

pametnega doma

Daljinsko upravljanje pametnega doma
Zerox

Združena vrhunsko znanje in kmečka pamet

Danes, v času neverjetnega napredka tehnologije in ekologije, je gradbeništvo prešlo v novo dobo. Sodobne hiše so opremljene s pametnimi napravami, visoko učinkovitimi energetskimi sistemi in naprednimi gradbenimi tehnikami. Vendar, kljub vsem tem inovacijam, ostaja pri gradnji najpomembnejša "kmečka pamet" – preprosta modrost, ki zagovarja kakovost in premišljene odločitve.

Elektroinštalacije v domu
Shutterstock

S tem, ko usposobljena ekipa poskrbi za strokovno izvedbo elektro- in strojnih inštalacij, se zmanjša možnost napak in zagotovi nemoten potek del. Tako vam prihranimo čas in zagotovimo, da so vse inštalacije vašega doma izvedene skladno, učinkovito in po najvišjih standardih kakovosti.

Pri elektroinštalacijah zelo pomembno, da ločimo elektroinštalacije za moč (vtičnice, luči, kuhinjski aparati) in telekomunikacije. Priporočljivo je, da v hišo namestimo telekomunikacijsko omaro. Pri izbiri kablov za telekomunikacije priporočamo tiste, ki omogočajo hitrejši prenos podatkov, kot so sedanji minimalni standardi, saj hiše ne gradimo za tri leta ampak za več desetletij.

Pametni dom
Shutterstock

Toplina in vedno svež zrak

Ustrezna temperatura in prijetna klima v vašem domu sta temelja zdravja in odličnega počutja. Zato je ključnega pomena, da ne spregledate pomena kakovostnega prezračevanja. Pravilno prezračevanje in stalni dotok svežega zraka ne le izboljšujeta počutje, ampak tudi povečujeta vašo sposobnost koncentracije. Poleg tega vam ponujamo vgradnjo toplotnih črpalk, ki spadajo med najučinkovitejše in okolju prijazne rešitve za ogrevanje prostorov ter pripravo tople sanitarne vode.

Prezračevalni sistem
Zerox
Kronoterm

Naj vaš dom postane prostor, kjer se uresničijo vaše sanje. Ne glede na to, kako nenavadne ali edinstvene so vaše želje, lahko skupaj najdemo način, kako jih uresničiti. Razumemo, kako pomembne so vaše odločitve, in smo tukaj, da vam pomagamo ustvariti učinkovit, topel in prijetno prezračen dom. Dom naj bo zatočišče, kjer se prepletajo vaše ideje in naše strokovne rešitve, ki poenostavljajo vsakdan. Zerox je vaš zanesljiv partner, ki zagotavlja, da so vse inštalacijske potrebe vašega doma rešene hkrati, tako prihranite dragoceni čas in denar.

Za več informacij kontaktirajte podjetje ZEROX na info@zerox.si ali nas pokličite na 059 03 03 05.

Vse inštalacije na enem mestu
Zerox
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.