Pet večerov komedije v Selnici ob Dravi

MBK
26.02.2019 21:20

V petek, 8. marca, se bodo ob 19. uri začeli tradicionalni Dnevi Arnolda Tovornika v Hramu kulture v Selnici ob Dravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dneve Arnolda Tovornika organizira Javni zavod Center Arnolda Tovornika pod vodstvom Mihe Kranjčevića.
Andrej Petelinšek

V petek, 8. marca, se bodo ob 19. uri z nagovorom županje Selnice ob Dravi Vlaste Krmelj in premiero predstave Reporterja Milana začeli tradicionalni Dnevi Arnolda Tovornika v Hramu kulture v Selnici ob Dravi. Organizira jih Javni zavod Center Arnolda Tovornika pod vodstvom Mihe Kranjčevića. Tudi letos bodo do 12. marca obiskovalcem ponudili pet večerov komedije. Otvoritvena predstava bodo Swingerji Reporterja Milana. V soboto, 9. marca, ob 19. uri bo Primož Forte nastopil v monokomediji Gušto gre na romanje, v nedeljo, 10. marca, ob 19. uri se bosta v Štajerski navezi predstavila Matjaž Javšnik in Martina Ipša, v ponedeljek, 11. marca, ob 19. uri bosta na oder stopila Vlado Novak in Gojmir Lešnjak - Gojc v komediji I (love) Njofra, dneve komedije pa bo v torek, 12. marca, ob 19. uri sklenila predstava Tvoj bodoči bivši mož, v kateri igra Vid Valič.
"Kultura in umetnost sta v Hramu živa in prisotna. Menimo, da je trajnostno naravnana investicija v dobre programe, ki bogatijo naša življenja in prinašajo kulturni utrip v Selnico ob Dravi, najboljša. Obisk na prireditvah se je občutno povečal, obiskovalci in izvajalci prireditev nam namenjajo številne pohvale, kar dokazuje, da je naša usmeritev pravilna, da postajamo prepoznavni. In nič ni lepšega kot pogled na zadovoljne obraze," je ob tem povedal Miha Kranjčević, direktor Hrama kulture. V okviru Dnevov Arnolda Tovornika bo v petek, 8. marca, ob 17. uri v Likovnem salonu Lojzeta Šušmelja tudi otvoritev razstave Da se spomnimo in ne pozabimo leta 79. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta