(ŠE 113 DNI) Festival Lent: V Maribor prihajata Dubioza kolektiv in Umek!

Miha Dajčman Miha Dajčman
26.02.2019 15:01

Festival Lent 2019 razkril prva koščka mozaika nepozabnih doživetij: V Maribor prihajata Dubioza kolektiv in Umek. Vstopnice so že naprodaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bosanska zasedba Dubioza kolektiv je v Mariboru vedno navdušila. Po nekaj letih se vračajo v mesto ob Dravi.
Aleš Cipot

Od 20. do 29. junija 2019 bo Festival Lent potekal na več kot 40 prizoriščih po Mariboru. Organizatorji so na spletni strani razkrili prvi večji imeni, ki bosta nastopili na festivalu, ki naznanja poletje v Mariboru. "Zagotovo nepozaben bo tako že prvi – letos je to četrtkov – večer, saj bomo 20. junija na Trgu Leona Štuklja po nekaj letih ponovno pozdravili visokooktansko atrakcijo Dubioza kolektiv," so zapisali. V Maribor po dolgih letih prihaja bend iz BiH, ki v zadnjih letih navdušuje občinstvo velikih svetovnih festivalov in odrov.
Na predzadnji festivalski večer, 28. junija, bo premierno na Festivalu Lent nastopil "Fotr" domače techno scene, mednarodno najuspešnejši slovenski glasbenik in producent elektronske scene. Trg Leona Štuklja bo zavzel Umek. "Edinstveno doživetje kot ga lentarji še nismo doživeli," pišejo organizatorji.

Umek bo prvič nastopil na Festivalu Lent.
Igor Napast

Vstopnice naprodaj, na festival znova z Lento

Ob razkritju prvih dveh glasbenih presenečenj organizatorji najavljajo tudi lentovsko staro znanko, saj tudi v 2019 z nami ostaja festivalska vstopnica Lenta. Vstopnica, ki odpira vrata številnih festivalskih prizorišč vseh 10(!) dni in je najugodnejši način za ogled zagotovo več kot 50 dogodkov, stane 25 evrov, za študente pa s pomočjo Šouma in Narodnega doma Maribor le 15 evrov. Ob tem pa si lahko samo z Lento priskrbite 40-odstotni popust pri nakupu vstopnic za programske vrhunce festivala.
Vstopnice za letošnja največja dogodka, koncert Dubioze kolektiv in nastop Umeka, so že naprodaj, za vsakega od njiju boste imetniki Lente odšteli 15 evrov. Posamezna vstopnica, če Lente nimate, stane 25 evrov.
V prihodnjih dneh organizatorji napovedujejo še več presenečenj za obiskovalce festivala. Ni kaj, Festival Lent po prvih informacijah obeta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BuV8YmkBMF4/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta