Veliko zanimanje za Drugo priložnost

MBK
11.04.2019 17:21

V soboto, 13. aprila, bo Snaga med 8. in 13. uro na tržnici Tabor organizirala prvi dogodek, s katerim želijo prispevati k oživitvi tudi te lokacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na tržnici Tabor bodo v soboto lahko prodajali vsi, ki se bodo pred tem najavili pri Snagi. 
Marko Vanovšek

Dogodek so poimenovali Druga priložnost, namenjen pa je prodaji in nakupu rabljenih predmetov, a še uporabnih. "Druga priložnost je dogodek, ki ga lahko izkoristimo vsi, ki imamo doma v omarah, na podstrešju ali v kleti predmete, ki jih ne uporabljamo in potrebujemo več, so pa te stvari še zmeraj uporabne," sporočajo iz Snage.
Prijave še zmeraj zbirajo s prijavnico, ki je objavljena na Snagini spletni strani, zainteresirani prodajalci pa jo lahko najdejo tudi na tržnici Tabor in na sedežu mestne četrti Nova vas. "Doslej smo zbrali 50 prijav, torej se nam bo v soboto pridružilo najmanj 50 novih prodajalcev, obeta pa se nam pester tržni dan," pravijo v Snagi. Na "prodajnih policah" bodo ponudili številne uporabne stvari: bobne, ročni nogomet, video igrice, kolesa, otroške poganjalčke, rolerje, otroško opremo, oblačila, obutev in športno opremo.
Druga priložnost bo imela tudi humanitarno noto, saj bodo prodajalcem, ki svojih stvari ne bodo prodali, ponudili možnost, da jih podarijo mariborskemu Rdečemu križu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta