VGC Štajerska: Starševski večer, delavnica in obletnica

MBK
03.05.2019 16:10

Večgeneracijski center Štajerska v maju vabi ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Partnerji v projektu VGC Štajerska vabijo na 3. obletnico delovanja centra, ki bo v petek, 24. maja, ob 18. uri v Domu Danice Vogrinec.
Igor Napast

Večgeneracijski center (VGC) Štajerska v maju vabi na starševski večer na temo V družini z ločenimi starši, ki bo v torek, 7. maja, ob 17.30 v Domu ustvarjalnosti mladih. Starševski večer bo vodila Ksenija Zor, certificirana voditeljica seminarjev pri Familylab Slovenija, svetovalka na brezplačni telefonski liniji za starše, moderatorka starševskih pogovornih večerov, voditeljica skupin za starše ter skupin za čuječnost za starše in strokovne delavce.
V petek, 10. maja, bo ob 10. uri v Kudu Zvonke Antoličič Miklavž na Dravskem polju potekala delavnica narabne kozmetike - naravna čistila. Delavnico bo vodila biotehnologinja Katra Petre.
Partnerji v projektu VGC Štajerska (Dom Danice Vogrinec, Ozara, Zavod Antona Martina Slomška, Andragoški zavod, Center za pomoč na domu) pa vabijo tudi na 3. obletnico delovanja VGC Štajerska, ki bo v petek, 24. maja, ob 18. uri v Domu Danice Vogrinec. Med drugim bodo na velikem odru na parkirišču pred domom nastopili Nipke, Trkaj in Emkej, zbrane pa bodo ogrele tudi mlade glasbene skupine Meter ograje, Želja po kakavu in Coda band.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta