(VIDEO) StellarBeat: Glavna zvezda nemški didžej z 2,5 milijarde spletnih predvajanj

Miha Dajčman Miha Dajčman
11.04.2019 13:33

V treh nočeh se bo ob jezeru v Rogozi na treh odrih zvrstilo več kot 50 didžejev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lani je bil glavna zvezda festivala StellarBeat Avstralec Timmy Trumpet.
Kalany Creative

Stellar Arena v Rogozi bo gostila nekaj svetovnih zvezdnikov in številne lokalne izvajalce, Undetected oder bo prizorišče raznovrstnih odtenkov techna, novost bo "after" oder, kjer se bo zabava začela ob sončnem vzhodu.
Organizatorji StellarBeata so že razkrili imena osrednjih izvajalcev na tretji izvedbi največjega festivala elektronske glasbe v Sloveniji. Pred tedni smo poročali, da se bo prvič v Sloveniji predstavil didžej in producent svetovnih uspešnic Burak Yeter, ki je zaslovel s hitom "Tuesday", pred njim pa bo na oder stopil še en svetovno znani didžej Mahmut Orhan.
Še enega asa v rokavu so imeli prireditelji StellarBeata in pred dnevi razkrili, da bo v okolici Maribora nastopil za grammyja nominiran nemški didžej Robin Schulz. Odre največjih festivalov, kot sta Tomorrowland in Ultra Music, bo zamenjal za Stellar Areno.
Izjemno nadarjen svetovni zvezdnik, ki je zadnja štiri leta vseskozi v vrhu svetovnih glasbenih lestvic z elektronskimi radijskimi hiti, bo z nedeljskim nastopom zaključil festival. 
{embed_youtube}https://youtu.be/pUjE9H8QlA4{/embed_youtube}
Robin Schulz je prodor na več lestvicah dosegel z remiksom "Waves (feat. Mr. Probz)" in s singlom "Prayer In C (feat. Lilly Wood & The Prick)". Z njim je osvojil iTunes lestvice v 92-ih državah, se prebil med najbolj predvajane pesmi v 68 državah in na prvo mesto globalne Shazam lestvice. S prvim remixom pa je bil nominiran za prestižno grammy nagrado za "Best Remixed Recordings".
{embed_youtube}https://youtu.be/fiore9Z5iUg{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/Mo4cmTaEDIk{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/bvC_0foemLY{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/wEzHUFvGO0Q{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta