Vroča delovna mesta

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
27.02.2019 13:08

Poglejte nekaj zanimivih delovnih mest, ki smo jih našli med zaposlitvenimi oglasi ta teden

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Canstockphoto

Studio Moderna ponuja sanjsko službo

Bi bili prvi slovenski Dormeo spalec? Podjetje Studio Moderna vam ponuja sanjsko službo. Izbrani kandidat bo na svetovni dan spanja, 15. marca za plačilo 1.000 eur neto prespal 8 delovnih ur. Čaka ga nepozabna izkušnja, ob kateri bo odkrival kakovosti dobrega ležišča, vzglavnika in odeje ter o tem po končanem delu tudi poročal. Delo bo potekalo v dinamičnem okolju, polnem spalnih izzivov in motilcev spanja, ob podpori sodelavcev in strokovnjakov s področja spanja. Izbrani kandidat bo pred spanjem deležen poglobljenega treninga in navodil za vzpostavitev pripravljenosti za tako nenavadno nalogo. Se želite preizkusiti? Svojo prijavo lahko pošljete do vključno 7. marca. Več podrobnosti najdete tukaj.

Pošta Slovenije potrebuje inženirja informacijskih storitev

Do 14. marca se lahko prijavite na prosto delovno mesto inženirja informacijskih storitev. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s področja računalništva in informatike. V Pošti Slovenije vas bodo zaposlili za nedoločen čas, če boste uspešno opravili šestmesečno poskusno delo. Več o tem, kakšna znanja še pričakujejo od kandidatov in kaj boste počeli, najdete na spletni strani.

Zavarovalnica Sava išče dva aktuarja v Mariboru

Ste matematik ali fizik? V Zavarovalnici Sava v Mariboru zaposlijo dva aktuarja, enega za določen čas 12 mesecev, enega za nedoločen čas. Kaj poleg ustrezne izobrazbe še pričakujejo od vas? Sposobnost raziskovanja, analiziranja in poslovnega napovedovanja, sposobnost analiziranja strukture premij, škod in zavarovalno tehničnih rezultatov posameznih zavarovalnih vrst, izkušnje iz sestavljanja aktuarskih poročil, analiz in finančnih poročil, znanje angleškega ali nemškega jezika, vozniški izpit B kategorije, želeno znanje programiranja, sposobnost za delo v timu, skrbnost, natančnost, doslednost, sistematičnost, samoiniciativnost, fleksibilnost. Prijavo lahko pošljete do 13. marca na naslov, ki ga najdete tukaj.

Takoj zaposlijo svetovalca pri prodaji na vrtnem oddelku

V trgovskem podjetju Bauhaus v Mariboru takoj zaposlijo svetovalca pri prodaji na vrtnem oddelku. Od vas pričakujejo, da boste kupcem znali svetovati pri nakupu vrtnega orodja in strojev, rastlin, vrtnega pohištva, žarov in bazenov. Pa tudi, da obvladate delo z viličarjem. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Če vas bi delo veselilo lahko ponudbo pošljete do 27. marca na naslov, ki ga najdete na spletni strani.

Bi delali v zobni ordinaciji?

Podjetje Doktor 1A v Mariboru zaposli administratorja v zobni ordinaciji. Skrbeli boste za naraočanje pacientov na prvi pregled ali poseg, urejali urnike zobozdravnikov, pripravljali ponudbe, izdajali račune ter opravljali splošna administrativna dela. Pričakujejo tudi, da boste asistirali zobozdravniku. In kaj nudijo? Dolgoročno sodelovanje, če boste uspešno opravili poskusno obdobje, redno in stimulativno plačilo. Od kandidatov pričakujejo, da imajo končano sredno ali višjo šolo, prijave sprejemajo do 27. marca, naslov in več informacij najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta