Vroča delovna mesta v Mariboru

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
16.01.2019 12:26

Med zaposlitvenimi oglasi smo tudi tokrat našli kar nekaj zanimivih priložnosti za zaposlitev ali zamenjavo službe, ki jih ta teden v Mariboru ponujajo različna podjetja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pixabay

V zdravstvenem domu Maribor delo za dva pripravnika

V zdravstvenem domu Adolfa Drolca imajo dve prosti delovni mesti za pripravnika analitika v laboratorijski medicini. Zahtevana je univerzitetna izobrazba s področja biologije ali biokemije ali laboratorijske biomedicine. Delo je za določen čas, šest mesecev. Prijave sprejemajo še samo danes na elektronski naslov: razpisi@zd-mb.si. Več o tem, kaj še pričakujejo od kandidatov, najdete tukaj.

NLB v Podravju in Pomurju takoj zaposli pet bančnih svetovalcev

Če vas zanima delo bančnega svetovalca, je to morda nova priložnost za vas. V NLB, podružnici Podravje - Pomurje imajo kar pet prostih delovnih mest. Od kandidatov pričakujejo: V. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge smeri, pasivno znanje angleškega jezika in obvladovanje standardnih in specializiranih orodij za PC, delovne izkušnje niso pogoj. Ponujajo takojšnjo sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas, s poskusno dobo. Kandidati, ki lahko prijave pošljejo do 21. januarja, bodo v ožjem postoku izbire morali predložiti še potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da niso v kazenskem postopku. Več informacij najdete na spletni strani

Podjetje Starkom ima prosto delovno mesto za inženirja

Podjetje Starkom, hčerinsko podjetje družbe Daimler AG, ki se ukvarja s proizvodnjo sestavnih delov in izdelkov za vozila Mercedes Benz in zaposluje 300 ljudi, ima prosto delovno mesto za inženirja kakovosti v Mariboru. Kandidati morajo imeti najmanj VI. ali VII. stopnjo izobrazbe strojne ali druge tehnične smeri, obvezno je znanje nemškega jezika, zaželjeno pa tudi znanje angleškega jezika, zaposlitev je za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati morajo svoje življenjepise poslati najkasneje do 24. januarja, več informacij najdete na povezavi.

Tajhman turizem potrebuje poslovnega sekretarja

V družinskem podjetju Tajhman Turizem, ki se ukvarja s prevozom potnikov in ima v lasti dober vozni park z več kot 30 vozili, med njimi tudi dvonadstropne avtobuse, zaposlijo za nedoločen čas poslovnega sekretarja. Zaželena je višja strokovna izobrazba, ni pa pogoj. Od kandidatov pričakujejo tudi natančnost, občutek za delo z ljudmi, poznavanje osnov računalništva in znanje vsaj enega tujega jezika. Prijavo z življenjepisom morate poslati do 28. januarja preko portala ali na elektronski naslov info@tajhmantours.si.

Delo za vzdrževalca strojev za brizganje plastike

Imate izkušnje na področju brizganja plastike? Vam organizacija dela in skrb za nemoten potek dela predstavljata izziv? Podjetje z lastnim razvojem in prodajo, zaradi vzpostavitve oddelka za brizganje plastike v Mariboru išče novega sodelavca: operaterja - vzdrževalca strojev. Za vse dodatne informacije so vam na voljo v kadrovskem podjetju Trenkwalder, na telefonskih številkah: 02 234 82 66 ali na 040 412 261, kjer vam bodo tudi povedali kam morate poslati prijavo z življenjepisom. Več o o tem kaj delodajalec pričakuje od vas in pogojih najdete tukaj.

Adecco išče referenta za nemški trg

V kadrovskem podjetju Adecco za priznano mednarodno podjetje iščejo kandidata za upravljanje s podatki. Zaradi povečanega obsega dela bodo dodatno okrepili ekipo v mednarodnem centru v Mariboru.
Obvladate nemški jezik in si želite nove karierne priložnosti? Katere bodo vaše delovne naloge? Vnos in obdelava podatkov, skrb za podatkovne baze in komunikacija s tujino v nemškem jeziku, zato od vas pričakujejo dobro znanje nemškega jezika, poznavanje orodja MS Office in pripravljenost na tri mesečno uvajanje v delo. Več o tem kam lahko pošljete svoj življenjepis in informacij najdete na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta