Župan ob predstavitvi Čarobnega decembra: Pred prihodom v mesto doma pecite kekse

Denis Živčec Denis Živčec
22.11.2019 13:44

Mariborski Čarobni december ni pripravljen po planu A, a Saša Arsenovič upa, da bo plan B še bolj čaroben. Tekla bo tudi humanitarna akcija za malega Mitjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Po prižigu luči pa gre zares!" je dejal mariborski župan Saša Arsenovič. Ob njem so v Vetrinjskem dvoru Čarobni december predstavile še Neva Pipan, koordinatorka Čarobnega decembra 2019, Doris Urbančič Windisch, direktorica Zavoda za turizem Maribor - Pohorje, in Urška Košica, programska vodja festivala Vilinsko mesto.
Andrej Petelinšek

"Preden pridete v mesto, pecite doma kekse z otroki, kar je več vredno kot tisti drugi del," je mariborski župan Saša Arsenovič dejal na novinarski konferenci, na kateri pa je beseda vendarle tekla o "tistem drugem delu". O mariborskem Čarobnem decembru, ki bo zaživel na predzadnji novembrski dan. Kakšen bo, so ob županu predstavili še koordinatorica Čarobnega decembra Neva Pipan, direktorica Zavoda za turizem Maribor - Pohorje Doris U. Windisch in Urška Košica iz Narodnega doma, vodja Vilinskega mesta. Da ne gre za plan A, ampak plan B, za katerega pa upajo, da bo morda še bolj čaroben, je dejal župan.

Doris Urbančič Windisch je zelo zadovoljna s ponudniki, ki bodo ustvarjali mariborski Praznični sejem.
Andrej Petelinšek
Urška Košica bo Vilinsko mesto popeljala v sedmo leto. Pravljičnost je torej neobhodna.
Andrej Petelinšek
Neva Pipan priznava, da so časa imeli malo, a vsi, ki ustvarjajo Čarobni december, delajo vse, da bi obiskovalci čim bolj začutili čarobnost dogodka.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta