Srnjakov tek znova vabi tekače v jesenske Haloze

T. G.
28.08.2024 10:00

Turistično društvo Žetale naslednjo soboto, 7. septembra, prireja 6. Srnjakov tek po razgibanih haloških gričih. Tekačem sta na voljo dve progi, v trojicah in posamično.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Začetek je ob 10. uri v Kamp Restavraciji Gladiator v Kočicah, v občini Žetale.
Marko Vindiš

Skupina prostovoljcev iz Turističnega društva Žetale že šesto leto organizira Srnjakov tek, ki bo ljubiteljem teka in narave ponudil dve trasi po haloških gričih. 

Srnjakov tek bo v soboto, 7. septembra 2024 ob 10. uri z začetkom v Kamp Restavraciji Gladiator v Kočicah. Namen rekreativnega dogodka je pokazati lepoto kraja, predstaviti kulinariko in idiličen hribovit teren združiti na rekreativnem dogodku. Ponovno bo potekal tek trojk, kjer tekači po štiri kilometrski progi tečejo v skupini po tri. Namen je torej povezovanje tima, zato je dogodek še zlasti namenjen društvom, podjetjem in ostalim organizacijam, kjer želijo okrepiti timsko dinamiko. Hkrati bo potekal še posamičen osem kilometrski tek, namenjen nekoliko bolj pripravljenim tekačem.  

Več informacij in predhodna prijava sta mogoča na spletni strani društva.

Na voljo sta dva teka po razgibani progi za vse bolj ali manj gibčne srnjake. 4-kilometrska proga za trojice in 8-kilometrska za bolj izkušene tekače. 
Marko Vindiš
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta